mech Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 Warszawa się spotyka, Łódź też, wiec może Bydgoszcz i okolice też spróbują spotkań. Wiem ze takowe odbywają się w POW. Co Wy na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 18 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2003 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus Napisano 18 Czerwiec 2003 Share Napisano 18 Czerwiec 2003 Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dako Napisano 19 Czerwiec 2003 Share Napisano 19 Czerwiec 2003 Rowniez uwazam za celowe spotkanie,tylko kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 19 Czerwiec 2003 Share Napisano 19 Czerwiec 2003 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 20 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2003 Jeżeli macie konkretny termin i miejsce spotkania to bardzo chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 20 Czerwiec 2003 Share Napisano 20 Czerwiec 2003 Nie musi to być P.O.W.,może ogródek piwny.Milej będzie się rozmawiać.Słyszeliście,może o stowarzyszeniu Bunkier".Podobno chcą odkopać tunel znajdujący się podWzgórzem Dąbrowskiego.Pozdrowieni Thor65. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 20 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2003 Od POW to ja się odcinam. Stowarzyszenie BUNKIER" znam dobrze i z nimi działam. Co do wzgórza Dąbrowskiego to tylko czekamy na dwa papierki i kopiemy. Kto jest chętny na spotkanie to niech poda termin i miejsce spotkania. No i oczywiście znak rozpoznawczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 20 Czerwiec 2003 Share Napisano 20 Czerwiec 2003 Mech podaj, czy się uczysz,czy pracujesz.Ja pracuję ,nie wiem w jakich godzinach możemy się spotkać.Odnośnie tunelu to rozmawiałem z teściem ,który jako chłopiec bawił się w jego pobliżu,lecz miał zakaz od swoich rodziców wejścia do niego a,że był grzecznym chłopcem to nie wchodził-SZKODA HE!HE! HE!Może wtedy bym wiedział coś więcej.Pozdrowienia Thor65. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Czerwiec 2003 Share Napisano 23 Czerwiec 2003 Chętnie dołączę do szanownego grona , jeśli można oczywiście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2003 Oczywiście że można, a nawet trzeba :). Spotkanie planujemy w pierwszych dniach lipca. Co do dokładnej daty, godziny i miejsca to jeszcze uzgodnimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm7600 Napisano 24 Czerwiec 2003 Share Napisano 24 Czerwiec 2003 Chętnie również się przyłącze. Info na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 24 Czerwiec 2003 Share Napisano 24 Czerwiec 2003 Widzę,że robi się ciekawie.Może jeszcze znajdzie się ktoś chętny.Będzie o czym pogadać.Do zobaczenia. Pozdrowienia Thor65. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreos Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 Czy spotkanie jeszcze aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 29 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2003 Cały czas aktualne. Trzeba konkretnie ustalić termin i miejsce spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm7600 Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 No więc niech inicjator coś wreszcie zaproponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2003 A więc spotkanie 3-go lipca(czwartek)godz.12.00 lub 16.00 (do wyboru) Stary Rynek przed ANTYKWARITEM",z tamtąd pójdziemy z do ogródka piwnego pogadać. Czekam na potwierdzenie terminu i godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreos Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 O 12-ej jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm7600 Napisano 1 Lipiec 2003 Share Napisano 1 Lipiec 2003 Raczej o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 1 Lipiec 2003 Share Napisano 1 Lipiec 2003 Odpowiada mi godz.16.00.Pozdrowienia.P.S.Andreos , może znajdziesz czas o 16.00 szkoda żeby Ciebie nie było.Myślę,że to spotkanie będzie początkiem cyklicznych spotkań.Thor65. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreos Napisano 1 Lipiec 2003 Share Napisano 1 Lipiec 2003 Może być 16-ta. Chciałbym zaznaczyć, że będzie nas parka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 1 Lipiec 2003 Share Napisano 1 Lipiec 2003 O.K.Ustalamy więc spotkanie na godz.16.00.Pozdrowienia Thor65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipiec 2003 Share Napisano 1 Lipiec 2003 Wielka szkoda że nie mogę (pracuję ), ale może następnym razem . Pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 2 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2003 Czyli spotykamy się jutro(czwartek) o godz. 16:00 przed Antykwariatem na Starym Rynku. Czekamy na chętnych do 16:15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 2 Lipiec 2003 Share Napisano 2 Lipiec 2003 Pogoda jest co prawda do czterech liter,jak będzie lało to można wejść do środka ANTYKWARIATU jest tam taki regał po prawej stronie z literaturą militarną,na pewno się odnajdziemy.Pozdrowienia Thor65. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.