Skocz do zawartości

Bydgoskie spotkania

mech

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Warszawa się spotyka, Łódź też, wiec może Bydgoszcz i okolice też spróbują spotkań. Wiem ze takowe odbywają się w POW. Co Wy na to.
  • 4 weeks later...
Napisano
Nie musi to być P.O.W.,może ogródek piwny.
Milej będzie się rozmawiać.
Słyszeliście,może o stowarzyszeniu Bunkier".
Podobno chcą odkopać tunel znajdujący się pod
Wzgórzem Dąbrowskiego.
Pozdrowieni Thor65.
Napisano
Od POW to ja się odcinam. Stowarzyszenie BUNKIER" znam dobrze i z nimi działam. Co do wzgórza Dąbrowskiego to tylko czekamy na dwa papierki i kopiemy. Kto jest chętny na spotkanie to niech poda termin i miejsce spotkania. No i oczywiście znak rozpoznawczy.
Napisano
Mech podaj, czy się uczysz,czy pracujesz.
Ja pracuję ,nie wiem w jakich godzinach możemy się spotkać.Odnośnie tunelu to rozmawiałem z teściem ,który jako chłopiec bawił się w jego pobliżu,lecz miał zakaz od swoich rodziców wejścia do niego a,że był grzecznym chłopcem to nie wchodził-SZKODA HE!HE! HE!Może wtedy bym wiedział coś więcej.
Pozdrowienia Thor65.

Napisano
Chętnie dołączę do szanownego grona , jeśli można oczywiście .
Napisano
Oczywiście że można, a nawet trzeba :). Spotkanie planujemy w pierwszych dniach lipca. Co do dokładnej daty, godziny i miejsca to jeszcze uzgodnimy.
Napisano
Widzę,że robi się ciekawie.Może jeszcze znajdzie się ktoś chętny.Będzie o czym pogadać.
Do zobaczenia.

Pozdrowienia Thor65.
Napisano
A więc spotkanie 3-go lipca(czwartek)godz.12.00 lub 16.00 (do wyboru) Stary Rynek przed ANTYKWARITEM",z tamtąd pójdziemy z do ogródka piwnego pogadać. Czekam na potwierdzenie terminu i godziny.
Napisano
Odpowiada mi godz.16.00.
Pozdrowienia.
P.S.Andreos , może znajdziesz czas o 16.00 szkoda żeby Ciebie nie było.
Myślę,że to spotkanie będzie początkiem cyklicznych spotkań.
Thor65.
Napisano
Wielka szkoda że nie mogę (pracuję ), ale może następnym razem . Pozdrawiam wszystkich .
Napisano
Czyli spotykamy się jutro(czwartek) o godz. 16:00 przed Antykwariatem na Starym Rynku. Czekamy na chętnych do 16:15.
Napisano
Pogoda jest co prawda do czterech liter,jak będzie lało to można wejść do środka ANTYKWARIATU jest tam taki regał po prawej stronie z literaturą militarną,na pewno się odnajdziemy.
Pozdrowienia Thor65.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie