Skocz do zawartości

Bydgoskie spotkania

mech

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
Od POW to ja się odcinam. Stowarzyszenie BUNKIER" znam dobrze i z nimi działam. Co do wzgórza Dąbrowskiego to tylko czekamy na dwa papierki i kopiemy. Kto jest chętny na spotkanie to niech poda termin i miejsce spotkania. No i oczywiście znak rozpoznawczy.

Mech podaj, czy się uczysz,czy pracujesz.
Ja pracuję ,nie wiem w jakich godzinach możemy się spotkać.Odnośnie tunelu to rozmawiałem z teściem ,który jako chłopiec bawił się w jego pobliżu,lecz miał zakaz od swoich rodziców wejścia do niego a,że był grzecznym chłopcem to nie wchodził-SZKODA HE!HE! HE!Może wtedy bym wiedział coś więcej.
Pozdrowienia Thor65.

A więc spotkanie 3-go lipca(czwartek)godz.12.00 lub 16.00 (do wyboru) Stary Rynek przed ANTYKWARITEM",z tamtąd pójdziemy z do ogródka piwnego pogadać. Czekam na potwierdzenie terminu i godziny.

Pogoda jest co prawda do czterech liter,jak będzie lało to można wejść do środka ANTYKWARIATU jest tam taki regał po prawej stronie z literaturą militarną,na pewno się odnajdziemy.
Pozdrowienia Thor65.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie