Skocz do zawartości
  • 0

Wycena pistoletu

P.D

Pytanie

Napisano
Witam...mam pytanko ile orientacyjnie jest wart pistolet na ponizszych zdieciach,w identycznym stanie zachowania..niemieckie bicia,tylko bez kabury!Prosze o wycene orientacyjną..+ - jest 100% kompletny...pozdrawiam P.S i prosze nie dodawac komentarzy ze jest wart 8 lat pozbawienia wolnosci,bo przedmiot ten nalezy to osoby posiadającej na niego pozwolenie..

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak na zezwolenie to prawdopodobnie 1/4 wartości. Na Allegro widziałem TT powiercone z papierem, poszło za 700 czy 800zł. Takie samo TT sprawne na zezwolenie to 100 do 200zł. Znajomy odał piękne ruskie z 1943r. zdobione (grawerki)dla jakiegoś generała z złoconymi gwiazdami na okładkach do kasacji. To było przerobione na gazowe i nikt go nie chciał nawet za darmo - bo na zezwolenie.
Wojtek
Napisano
Warto poszukac w interencie na amerykanskich i kanadyjskich stronach sprzedawcow broni. Tam Polskie Visy mozna kupic za 500 - 1000 $, przy czym za 960 $ widzialem totalna nowke, a za 500$ dobry stan, strzelajacy.
Tajmemnica poliszynel jest, ze Amerykanie takze wywozili z pokonanych Niemiec cale statki lupow wojnnych. Polskiego sprzetu jest tam duzo
Napisano
Witam...mam pytanko ile orientacyjnie jest wart pistolet na ponizszych zdieciach,w identycznym stanie zachowania..niemieckie bicia,tylko bez kabury!Prosze o wycene orientacyjną..+ - jest 100% kompletny...pozdrawiam P.S i prosze nie dodawac komentarzy ze jest wart 8 lat pozbawienia wolnosci,bo przedmiot ten nalezy to osoby posiadającej na niego pozwolenie..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie