tosh Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2005 Witampolecam do poczytania na zimowe wieczory (bo ksiega gruba...)historie wspolpracy znanej amerykanskiej firmy ze zwolennikami Adolfa...po lekturze bylem w malym szokuIBM i holocaust" Edwin Blackpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Witam,szokująca jest, ale moim zdaniem bardzo ciężko się czyta.Ja przez nią przebrnąłem":(Ciekawe jest jak szybko Niemcy poznawali dane statystyczne ze spisów powszechnych ludności i jak szybko je wykorzystywali. W Polsce spis powszechny był parę lat temu a jak na razie opracowane dane na ich podstawie są szczątkowe. Przynajmniej oficjalnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2005 witamnapisana jest niezbyt strawnym w czytaniu jezykiem, ale pelna zaskakujacych faktow, z ktorych, mysle , najwazniejszym, jest wykorzystanie przez niemiecka machine biurokratyczna maszyn do przetwarzania danych na ogromna skale, z czego nie zdawalem sobie nawet sprawy...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 książeczka czeka u mnie na półce do przeczytania, ale narazie nie mam odwagi się za nia zabrac:))Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 09:52 12-12-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.faustus Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Też mam w tzw.poczekalni".Jestem w trakcie przyswajaniaŻydowscy żołnierze Hitlera",którą polecam!Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.