tasiu1 Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2005 Witam. Czym można usunąć napisy zrobione długopisem na parcianych paskach. Z góry dziękuję za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Ja je wydrapywałem, ale trochę niszczy się przedmiot, może jakimś rozpuszczalnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Zwykle rozpuszcza spirytus ale powstają plamy. Zwykłe pranie częściowo pomaga ale całość płowieje. Nie znam dobrej metody.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Wymoczyć i prać,miałem ten problem z kurtką moro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.