KudłatyHD Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Napisano 17 Grudzień 2005 O kurde ale daliśmy w palnik, Miro dopiero co do chaty pojechał:) heheheOstro było :D Dzięki za impreze:)jeszcze troche mi szumi;), Zaginął mi wizytownik , a YoWherisowi klucze od wszystkiego. uczciwych znalazców prosimy o zwrot:)
palacz Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Zadzwoncie do knajpy, moze gdzis pod stolem zostaly.
YoWheris Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 heh, cycki na wierzch Kudłaty.Dzięki za pamięć Kudłaty jeśli chodzi o klucze, będę bardzo wdzięczny za zwrot. Palacz, kliknij na mój nick i będziesz miał mojego maila.Wielkie podziękowania za bardzo mile spędzony wieczór, w bardzo miłym towarzystwie, pozdrawiam i składam raz jeszcze ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.
Wraith Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 No pięknie pięknie... Ledwo na oczy patrzę po KudłatowoHadekowym spirycie... Do 6tej rano piłem z Anią a wyście spali w najlepsze:-) Super imprezka, dzięki dla całej redakcji imprezki i Kudłosana który podarował dach nad głową. Miro dzięki za spodnie te wunderwaffekalesonen!:-) Było przednio YoWheris dziwię się że dajesz jeszcze radę pracować po tym wszystkim!:-) Było GRUBO! hi hi:-)
miro5671 Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Cześć.Dziękuje wszystkim za wspaniałe spotkanie,które odbyło się w dniu wczorajszym.Szególne podziękowania należą się oczywiście redakcji odkrywcy za przygotowanie [za pośrednictwem restauracji ]wyśmienitego poczęstunku i stworzenie miłej atmosfery.Wielkie dzięki Wojtkowi Stojakowi,że raczył nas zaszczycić swoją obecnością i tym samym przyczynił się do stworzenia niepo wtarzalnego klimatu.Krótko mówiąc niech żałują ci,których nie było....ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM POGODNYCH I SPOKOJNYCH ŚW.BOŻEGO NARODZENIA ORAZ OWOCNYCH WYPADÓW W TEREN W NOWYM 2006 ROKU. Miro. P.S. Jesze dwa słowa do Magdy Haber. Nawiązując do naszej wczorajszej rozmowy - jestem do dyspozycji, jeśli chodzi o teren i mam możliwości dopasowania czasu oraz dysponuje samochodem dostawczym [bus]
Wraith Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 No właśnie mam urtujące pytanie, w jaki sposób można skontaktwować się poprzez internet z redakcją (nawiązuję do sytuacji przeze mnie opisywanej na Osobowicach) ?
past Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 dzięki za imprezębyło miło a ty Wojtek chyba nie doszedłeś do siebie :-)na głownej stronie jest kontakt z redakcją"mail do Izykwiecinska@odkrywca-online.com
KudłatyHD Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Napisano 17 Grudzień 2005 Jeszcze raz dziękuję wszystkim przybyłym, za świetna imprezkę, co prawda za wiele nie pamiętam z tej knajpy ale byo faajnie:))Trzeba będzie się czesciej integrować:DŻyczę Waam wszystkim pogodnych ŚW.BOŻEGO NARODZENIA ORAZ dużo fantów i przygód W NOWYM 2006 ROKU.Wojtas , zapomniałeś napisać , że piliśmy też JAcka Danielsa:DMiro podeślij mi foty z imprezy, jezeli ktoś jeszcze ma jakieś foty to prosze o przesłanie na meila.
KudłatyHD Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 Klucze YoWherisa juz się znalazły:) Moja zguba tez:)
miro5671 Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Kilka fotek ze spotkania wigilijnego Wrocław 16.12.05.Do galerii ich nie podałem,bo tutaj więcej osób je zobaczy....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.