Jaro5 Posted May 21, 2003 Author Share Posted May 21, 2003 Witam.Zwracam sie z prośbą o konkretne i rzeczowe uwagi dotyczace wykrywacza Explorer.Poszukuję dla kolegi taniego wykrywacza do 500 zł (niestety takie są jego maksymalne mozliwości finansowe) a ten model odpowieda temu kryterium. Ja sam od 10 lat pracuję" na wykrywaczach CScope i o Explorerze nie wiem nic, dlatego tez proszę , napiszcie jak sprawia sie ten model w terenie i czy warto nim zawracać sobie głowę.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
past Posted May 21, 2003 Share Posted May 21, 2003 jeśli to produkt firmy Armand o tej nazwie to poszukaj w poprzednich wątkach , ogólnie niech da sobie spokój Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro5 Posted May 21, 2003 Author Share Posted May 21, 2003 Past, konkrety proszę.Co masz mu do zarzucenia ??Chcę zebrać konkretne informacje.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
proscan Posted May 21, 2003 Share Posted May 21, 2003 Pytasz o Explorer z Komorowa, z Puław czy z Australii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
past Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 poszukaj w starszych postach o ile to sprzęt Armanda , wydaje mi się że jest też testowany na stronach darka kowalika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.