Jaro5 Napisano 21 Maj 2003 Autor Napisano 21 Maj 2003 Witam.Zwracam sie z prośbą o konkretne i rzeczowe uwagi dotyczace wykrywacza Explorer.Poszukuję dla kolegi taniego wykrywacza do 500 zł (niestety takie są jego maksymalne mozliwości finansowe) a ten model odpowieda temu kryterium. Ja sam od 10 lat pracuję" na wykrywaczach CScope i o Explorerze nie wiem nic, dlatego tez proszę , napiszcie jak sprawia sie ten model w terenie i czy warto nim zawracać sobie głowę.Pozdrawiam.
past Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 jeśli to produkt firmy Armand o tej nazwie to poszukaj w poprzednich wątkach , ogólnie niech da sobie spokój
Jaro5 Napisano 21 Maj 2003 Autor Napisano 21 Maj 2003 Past, konkrety proszę.Co masz mu do zarzucenia ??Chcę zebrać konkretne informacje.Pozdrawiam
proscan Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 Pytasz o Explorer z Komorowa, z Puław czy z Australii?
past Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 poszukaj w starszych postach o ile to sprzęt Armanda , wydaje mi się że jest też testowany na stronach darka kowalika
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.