Schrek Napisano 5 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2005 No właśnie mam do szanownych kolegów pytanko- wszyscy wiemy ze „pewna” firma z pleszewa trudni sie robieniem replik siodeł wz.36 no i mam pytanko czy te wyroby sa aby koszer"- czy sie nadają a) do rekonstrukcji b) czy koń tez temu wynalazkowi podoła ???? A może znacie kogoś innego kto tym tez się trudni?Acha żeby uciąć wszelkie spekulacje w zarodku – nie biorę się za rekonstrukcje kawalerzysty! (przynajmniej narazie);-)pozdrawiamSchrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek Napisano 5 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2005 chodzi oczywiscie o kulbaki ;-)Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeager Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 widziałem je tylko na zdjęciach, nie miałem okazji nigdy używać, ale zakładam, że prawdziwych 36-ek nic nie zastąpi, no może jeśli dostaniesz prawdziwą, oryginalną terlicę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Szanowny Kolego!v Zainwestuj w kulbakę wz.36 powojennej produkcji , bo te z Ple... do d... nawet nie chcą się układać.Można natomiast kupić sakwy i ogłowie , reszty nie polecam bo sam ją testowałem.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 21:41 06-12-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.