lolek Napisano 21 Maj 2003 Autor Napisano 21 Maj 2003 Witka!Czy moze ktos powiedziec mi co to za firma ten RUTUS i co konkretnie produkuje? Moze ktos pracuje na takim wykrywaczu? Hmmmmm cena przystepna, osiagi wiecej niz dobre...cos mi tu nie pasuje..Moze ktos sie rzetelnie wypowie na ten temat?
Gość Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 Klon Cyklopa. Na Poszukiwaniu Skarbów jest jakiś wątek na ten temat.
Burnum Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 to jest chiński sprzęt z nalepką made in Poland polecam
nikt Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 I Pan Burnum jako wysoce obiektywny i w 100% zorientowany uczestnik forum do którego wiedzy i doświadczenia nie dorastamy do pięt ( istne guru" !)znowu opluł czyjąś pracę, wiedzę i doświadczenie, nie sprawdzając nawet co to jest, jak działa i jak to sie ma do innego sprzętu co do zasiegów i ceny. Brawo ! brawo!ps' a myślałem ,ze mój apel o obiektywność nie jest rzucaniem grochu o ścianę.
Gość Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 Burnum tak to „zobiektywizował”, że boję się zaprzeczyć iż to nie jest chiński sprzęt. Przypuszczam też, że na dzień dzisiejszy nie posiada nalepki Made in Poland :)))))))))))Burnum wie lepiej :)))))))))))))))Verte
past Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 a co pan Burnum posiada chińczyka " dla dzieci i zauważył podobieństwo .nie widziałeś , nie testowałeś to nie krytykuj , nie każdy chce wydać kilka tysięcy na sprzęt , ja mam Cyklopa i nawet jak środek" jest chiński to i tak mnie on zadawala
pol Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Prosze wszystkich o wielkiego Ignora na wszystkie posty i wypowiedzi burnuma.Może jak mu się znudzi to juz nie pojawią sie więcej te jeog głupie uwagi.pozdro pol
Gryf Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Nie chce dawac zadnej rekalamy,ale strona jest poswiecona chyba temu wykrywaczowi.Z tego co slyszalem jest on calkiem niezly jak na polską produkcje i ma dobra cene co mi sie podoba:)Burnum skad wiesz ze jest chinski?sprowadzasz go czy masz dojscie do producenta?A tak wogole to widzalel kiedys chinska piszczale?Pzdr
Gryf Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Sorry zapomnialem dac adresu stronki:)http://www.rutusfirst.prv.pl/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.