Skocz do zawartości

RUTUS-a co to wogole jest?

lolek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witka!
Czy moze ktos powiedziec mi co to za firma ten RUTUS i co konkretnie produkuje? Moze ktos pracuje na takim wykrywaczu? Hmmmmm cena przystepna, osiagi wiecej niz dobre...cos mi tu nie pasuje..

Moze ktos sie rzetelnie wypowie na ten temat?
Napisano
Klon Cyklopa. Na Poszukiwaniu Skarbów jest jakiś wątek na ten temat.
Napisano
I Pan Burnum jako wysoce obiektywny i w 100% zorientowany uczestnik forum do którego wiedzy i doświadczenia nie dorastamy do pięt ( istne guru" !)znowu opluł czyjąś pracę, wiedzę i doświadczenie, nie sprawdzając nawet co to jest, jak działa i jak to sie ma do innego sprzętu co do zasiegów i ceny.
Brawo ! brawo!
ps' a myślałem ,ze mój apel o obiektywność nie jest rzucaniem grochu o ścianę.
Napisano
Burnum tak to „zobiektywizował”, że boję się zaprzeczyć iż to nie jest chiński sprzęt. Przypuszczam też, że na dzień dzisiejszy nie posiada nalepki Made in Poland :)))))))))))
Burnum wie lepiej :)))))))))))))))

Verte
Napisano
a co pan Burnum posiada chińczyka " dla dzieci i zauważył podobieństwo .

nie widziałeś , nie testowałeś to nie krytykuj , nie każdy chce wydać kilka tysięcy na sprzęt , ja mam Cyklopa i nawet jak środek" jest chiński to i tak mnie on zadawala
Napisano
Prosze wszystkich o wielkiego Ignora na wszystkie posty i wypowiedzi burnuma.Może jak mu się znudzi to juz nie pojawią sie więcej te jeog głupie uwagi.
pozdro pol
Napisano
Nie chce dawac zadnej rekalamy,ale strona jest poswiecona chyba temu wykrywaczowi.Z tego co slyszalem jest on calkiem niezly jak na polską produkcje i ma dobra cene co mi sie podoba:)

Burnum skad wiesz ze jest chinski?sprowadzasz go czy masz dojscie do producenta?A tak wogole to widzalel kiedys chinska piszczale?

Pzdr
  • 7 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie