Gość Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Napiszcie, jak sobie radzicie z plamami z tuszu i wszelaką twórczością małoletnich artystów na torebkach, pasach, plecakach itp. Co jest dobre do wywabiania takich szkaradzieństw.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 No dobra, ja sobie poradziłem przecierając szmatką nasączoną spirytusem. Pomogłem sobie też trochę żyletką (skrobałem). Niestety, materiał się w tym miejscu odbarwił, ale mimo wszystko efekt jest niezły. A usuwał może ktoś flamaster?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 A plamy ze smoły?? Czy masło by było dobre??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 Plamy ze smoły - zależy jakie. Tylko pamiętaj, że masło też zostawia plamy na tkaninach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 Tkanina z zaciekami smoły - smoła wnikła do wewnątrz ;-(. Ojciec mojego znajomego kiedyś podobno niemiecką panterkę wyrzucił, bo była trochę ubrudzona w smole.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Masło moze być. Ale jak smoła wnikła w materiał to będzie długo trwało. Możesz spróbować też rozpuszczalnikiem lub benzyną ekstrakcyjna.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Dzięki, popróbuję.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.