Gość Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Cześć !!!Niech mi ktoś podpowie czy ta saperka jest składana ,czy tworzy jednolita konstrukcje i jak ktoś wie to proszę o wymiary(tak mniej więcej)\pozdro..http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=13092413 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 To jest polska wojskowa z lat 50-tych i sześćdziesiatych ma ze 48 cm długości. I jak widać nie jest składana. Jest dość trwała. Zresztą najlepiej spytać sprzedającego.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 witam.za taką kase nic lepszego nie kupiszja posiadam i jest naprawde oki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 dzięki bardzo to biorę tez mi się podoba fajnie jakby jeszce futeralik był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Wymiary o ile dobrze pamiętam długość 50 cm, wysokość sztychu 18cm szerokość sztychu 15 cm. Jeśli mogę ci poradzić to nie kupuj skłądanych (szczególnie współczesnych ze składnic harcerskich) czasem trzeba coś podważyć a wtedy łądnie pękają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 saperka dobra, mam jeszcze wersje starsza, sztuk dwie, jeszcze sie nie zlamala, nawet sie nie zgiela (tak mocno ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
Niech mi ktoś podpowie czy ta saperka jest składana ,czy tworzy jednolita konstrukcje i jak ktoś wie to proszę o wymiary(tak mniej więcej)\
pozdro..http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=13092413
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.