revelli Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 środkowy pancerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revelli Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revelli Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 pod nim kolejna sznurówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revelli Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 po rozsznurowaniu można wyciągnąć boczne płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 chyba strażacki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 zardzewiały trup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 A to zagadka, próbowaliśmy z tasiem dojść co to za malowanie i nic. Kolega Joseba znany większości Kolegom hełmiarzom, też I have no idea". Tyle wiem, że pewnie belg bo z Belgii zwieziony, może ktoś już takie malowanie widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 A tutaj taka mała ciekawostka - przynajmniej dla mnie: pokrowiec ochrony chemicznej na M1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 U nas też są takie w użyciu? Kol. cromags - możesz wrzucić fotki wnętrza? Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Oto wnętrze MKII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 To jest derma czy skóra? Z reguły angielskie miały dermę, a belgijskie skórę. Ale to pewnie nie jest reguła. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 a ja dalej bawię sie w prl...wz.70 patrolowy w kolorze zielonym-z zamalowanym orzełkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 50 tka Powszechnej Samoobrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 i takie OC najprawdopodobnie-mało nie zniszczyłem tego orzełka-byłem przekonany że jest namalowany farba olejna-a hełm był cały w syfie-więc ja lu domestosu...na szczęście nie ztarłem go choć niestety naruszyłem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 witam, fasunek tego MKII powyżej jest z dermy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Wobec tego bardziej pasuje na produkcję brytyjską. Przynajmniej jak dla mnie. A ma jakieś bicia na skorupie - z reguły obok uszka podpinki. Ewentualnie na nakładce na otok czerepu. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 BMB 1942 czyli Briggs Motor Bodies Ltd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.