peterman111 Napisano 2 Grudzień 2005 Autor Napisano 2 Grudzień 2005 Mielec na bombach" to tytuł artykułu który ostatnio przeczytałem w regionalnej gazecie. Ciekawe….. co o tym sądzicie ??? to jest link do tego artykułu :http://www.korso.ptc.pl/articles.php?id=1787
Slate Napisano 2 Grudzień 2005 Napisano 2 Grudzień 2005 Fajne, zwlaszcza ANDRZEJ L., czy to przypadkiem nie jest jednak gdzies kolo KLEWEK ? :))))Pozdrawiam
peterman111 Napisano 2 Grudzień 2005 Autor Napisano 2 Grudzień 2005 KLEWEK ??? co to jest , a może inaczej gdzie ??a co do Andrzeja to szkoda gadać ........ ;-) nigdy jeszcze nie widziałem takiego przypała ;-)pozdrawiam p.s. a co do mielca to jest troche fajnych miejsc do szukania szczęscia" w trawie :-)-sam chodziłem
Slate Napisano 2 Grudzień 2005 Napisano 2 Grudzień 2005 Klewki, ....? :))Tam gdzie Talibowie wyladowali w Polsce, podawal to inny Andrzej, tez L., jesli wiesz o kim pisze. Lubi krawaty w paski:))Pozdrawiam
peterman111 Napisano 2 Grudzień 2005 Autor Napisano 2 Grudzień 2005 sory nie zajrzyłem :-):-p ANDRZEJ w krawacie w paski :-) ..........................
kucek Napisano 2 Grudzień 2005 Napisano 2 Grudzień 2005 Nie dalej jak wczoraj rozmawiałem z pewnym gosciem z Mielca o nim. Powiedział że zna go i że to debil jakich mało.Hehe Czołg na dnie Wisłoki". A to dobre.pozdrawiam
julianni Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 Niewypały mogą wybuchać same, nawet dotknięcie może spowodować ich eksplozję a także pozostałych, znajdujących się w ich pobliżu" BUHAHAHAHA
vaz Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 Tak się składa , że znam te lasy i co jakiś czas bywam w okolicy . Co ciekawe , historia tego terenu przynajmniej na razie nie przyczyniła się do powstania krajobrazu księżycowego w tym kompleksie leśnym i oby było tak dalej.Informacje podane w tym artykule dotyczące militariów są mocno przesadzone .Owszem jest dużo drobnego złomu żelaznego , trafiają się niewypały i niewybuchy zwłasza na południe od Mielca ale jeśli ktoś liczy na jakieś cenniejsze znaleziska bardzo się rozczaruje . To nie miejsce do szukania takich przedmiotów . Co się tyczy czołgu zatopionego w Wisłoce , jeśli autor(ka) widział(a)by jak wygląda koryto tej rzeki , nie pisałby takich herezji :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.