Gość Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 Witam wszystkich! Jestem członkiem Klubu Sensacji XXw. i ostatnio zdecydowałem sie zajrzeć na to forum. Poczytałem posty z archiwum i okazuje się że to miejsce to jest to czego od dawna szukałem. Ciekawe tematy i jak sie wydaje, fajni ludzie. Mam nadzieje że zagoszcze tutaj na stałe. Co miesiąc w moje łapy wpada Odkrywca i nie jest w stanie zaspokoic ządzy wiedzy jaka jest we mnie. Niestety, tutaj także napotkałem na problem. Nie otrzymałem jeszcze hasła mimo iż rejestrowałem się trzy razy. To normalnie tak długo trwa czy tylko w moim przypadku?Chciałbym brac udział w dyskusjach a czasem sam o coś zapytać...:(
Gość Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 do brania udzialu w dyskusjach nie potrzeba hasla (dzieki Bogu)
Bocian Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 Jeżeli chodzi o serwis Odkrywcy to:Na głównej stronie jest odnośnik do rejestracji. W czasie rejestracji koniecznie podaj prawidłowy i działający adres email, na ten email zostanie przesłane hasło wygenerowane przez system więc nie przejmuj się jak będzie dziwaczne. Za pierwszym razem przy logowaniu podaj to hasło i wtedy poprzez link na głównej stornie możesz je zmienić na dowolne swoje. Przeglądajac logi nie zauważyłem aby ktoś o loginie podobnym do Harley... próbował sie rejestrować. Jest też mozliwe że ktoś juz wcześniej zarejestrował sobie login jaki chcesz ale system Cię o tym powiadomi. W razie kłopotów pisz śmiało na bocian@odkrywca-online.com
Gość Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 To że hasło niepotrzebne to wiem ale miałem wątpliwości jak będą wyglądać posty od niezalogowanego. Kazde forum inne. Dzięki za pomoc. Jeżeli jest tak samo w innych kwestiach to cieszę się że tutaj trafiłem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.