Skocz do zawartości

Garrett Bloodhound Eagle Eye - płyty do Gti 2500

VanWorden

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Proszę o opinie użytkowników tych super cewek" do Gti 2500.. Chodzi mi o to jak ten sprzęt sprawdza się w terenie, awaryjność etc. Chodziłem kiedyś z płytami na GMHCXII i szczerze powiem że nie byłem nimi zachwycony.. Czy w obecnej wersji Bloodhound został usprawniony? Jakie są zasięgi i plusy użytkowania? Jak Bloodhound wypada na tle innych płytowców?

Pozdrawiam

VW
Napisano
Witam.
Używam tego sprzętu od paru lat - okazjonalnie.
Zasięgi ma podobne jak TM 808, jest od niego natomiast o wiele cięższy i to jest jego główny minus. TM 808 jest też odrobinę wygodniejszy w obsłudze - ale w końcu rama + GTI to hybryda. Jeszcze jedno co zauważyłem w terenie, to to że bardziej precyzyjnie pokazuje cel niż TM 808 który bierze o wiele szerzej. Dla jednych może to być zaleta, dla innych wada.

Pozdrawiam - jankos.
Napisano
Dzięki Jankos.. Wygląda na to że nie jest to najpopularniejszy sprzęt, choć sam pomysł i cena wydają się przystępne.. Jeszcze jedno - czy miałeś wieksze problemy z rozstrajaniem się płyt, gubieniem sygnału wiodącego etc?

Pozdrawiam

VW
Napisano
Witam.
Generalnie wykrywacze typu wo box" nie są zbyt popularne - ja np. znam tylko 2 osoby (+ ja trzeci) któte szukają takim sprzętem. Tamtci poszukiwacze używają TM 808, ja GTI.
Tak jak napisałem w poprzednim poście szukam z nim rzadko - głównie dlatego że po pierwsze wszystkie wo boxy" są niezbyt user friendly", a ja szukam wyłącznie dla przyjemności, a po drugie kopanie 2 metrowych dołów też mnie nie bawi. Trzeba jednak przyznać że efekty poszukiwań moich znajomych bywaja często zadziwiające.
Kolega którego uważam za super sprawnego w posługiwaniu się TM 808, po przetestowaniu mojego Garretta stwierdził że wielkich różnic w osiągach i zachowaniu nie widzi.
Problemem tak jak napisałem jest waga - zaletą cena, bo mamy topowy wykrywacz oraz wo boxa" za stosunkowo niewielkie pieniądze.
Pozdrawiam - jankos.
Napisano
A odpowiadając na Twoje pytanie - sygnału wiodącego nie gubi, natomiast rozstraja się co jakiś czas, ale TM też tak ma.

jankos

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie