sura Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 egzakli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 2 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2005 W zaistniałej sytuacji sformułuję inaczej o co mi chodzi.Hmmm....w chwili obecnej zajmę się zrekonstruowaniem umundurowania i wyposażenia oficera, odtworzeniem postaci może kiedyś.Mam nadzieję że teraz wszystko jasne.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sura Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Spoko, ja już szukam fantów Rydza-Śmiegłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Eh... zrozumcie w końcu Horsta :)On chce tylko odtworzyć umundurowanie. Ja w tym nie pomoge, bo po prostu nie znam się na oficerach...ale wydaje mi się że kilku ludzi wypowiadających się wcześniej mogłoby tu pomóc. Tak więc nie róbcie mu kazań, a pomóżcie :)Sam awie się" w szeregowca, ale mundur oficerski na manekinie hmmmmmm fajna rzecz :)PozdrawiamSzuder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Lepej się nie podawać na rekonstrukcjach za Rydza ;-)).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Dlaczego? Osobiście wierzę w to, że kiedyś doczekamy się Marszałka Śmigłego - Rydza jak w pełnej gali, pobrzękując akselbantami zjawi się na polu bitwy. Ok, może ahistorycznie, ale za to jak bardzo rekonstruktorsko i prohistorycznie? Będzie to oznaczało, że polska rekonstrukcja ma za sobą etap przerabianego KBW, alu-odlewów i osiągnęła profesjonalnie dojrzały poziom. pozdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 Ale którego Rydza - tego z 1937 na przykład, czy tego z 1939, czy tego z 1941/42 ?PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 A co za różnica?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 Też właśnie miałem zapytać... :)A jeśli chodzi o KBW i aluodlewy, to faktycznie, z KBW niedługo wyjdziemy, ale niestety dopóki będzie prawo jakie jest - na nic lepszego niż aluodlewy nie mamy co liczyć :(Ale kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.