Skocz do zawartości

Postać oficera WP II RP

Rekomendowane odpowiedzi

W zaistniałej sytuacji sformułuję inaczej o co mi chodzi.
Hmmm....w chwili obecnej zajmę się zrekonstruowaniem umundurowania i wyposażenia oficera, odtworzeniem postaci może kiedyś.
Mam nadzieję że teraz wszystko jasne.

Pozdrawiam

Eh... zrozumcie w końcu Horsta :)
On chce tylko odtworzyć umundurowanie. Ja w tym nie pomoge, bo po prostu nie znam się na oficerach...
ale wydaje mi się że kilku ludzi wypowiadających się wcześniej mogłoby tu pomóc. Tak więc nie róbcie mu kazań, a pomóżcie :)
Sam awie się" w szeregowca, ale mundur oficerski na manekinie hmmmmmm fajna rzecz :)
Pozdrawiam
Szuder

Dlaczego? Osobiście wierzę w to, że kiedyś doczekamy się Marszałka Śmigłego - Rydza jak w pełnej gali, pobrzękując akselbantami zjawi się na polu bitwy. Ok, może ahistorycznie, ale za to jak bardzo rekonstruktorsko i prohistorycznie? Będzie to oznaczało, że polska rekonstrukcja ma za sobą etap przerabianego KBW, alu-odlewów i osiągnęła profesjonalnie dojrzały poziom.
pozdr
w

Też właśnie miałem zapytać... :)

A jeśli chodzi o KBW i aluodlewy, to faktycznie, z KBW niedługo wyjdziemy, ale niestety dopóki będzie prawo jakie jest - na nic lepszego niż aluodlewy nie mamy co liczyć :(
Ale kto wie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie