Krychu_Szprotawa Napisano 25 Marzec 2006 Autor Napisano 25 Marzec 2006 Oryginalna naszywka, wyciągnięta z kieszeni munduru. Co o niej sądzicie?
Krychu_Szprotawa Napisano 25 Marzec 2006 Autor Napisano 25 Marzec 2006 druga strona naszywki, sygnatury !!! Jak dla mnie to rzadkość w takim stanie.
Łukasz Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 Witam!Naszywka wyciągnięta z kieszeni munuduru to kopia. 60lat temu raczej nawet Niemcy nie słyszeli o hafcie na maszynie stereowanej przez komputer... Pozdrawiam, Łukasz
Krychu_Szprotawa Napisano 25 Marzec 2006 Autor Napisano 25 Marzec 2006 Kolego jesteś pewien że jest to kopia? ;) Ja jednak jestem innego zdania, skąd przyszło Ci na myśl, to że jest to haft komputerowy? Być może masz racje bo osobiście jej z munduru nie wyciąnąłem, ale znajomy by nie kłamał. Pozdrawiam Krystian
OnyX Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 to co Łukaszu ręcznie szyli?? Maszynowo oczywiscie :) i ta naszywka wyglada dobrze , Orły na mundur też tak z tyłu wygladaja :)
Łukasz Napisano 27 Marzec 2006 Napisano 27 Marzec 2006 ...hmmm... to ja wracam do swoich płaszczy :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.