Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 Witam, postanowiłem zprezentowac co trafiło mi się w ciągu kilku ostatnich wypadów z piszczałką ;)Na tym zdjęciu ostrze od jakiegoś kordzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 takie cos (nie wiem co do końca?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 jeszcze raz bo foto sie nie załądowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 blaszka rowerowa z mojego miasta Sprottau" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 takie dwa gryfy, wyszły mi koło starego pałacyku, chyba są od mebli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 takie ozoboby również pałacowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 taki guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 ołowiany konik i jakieś kółeczko z miedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 drobiazgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 drobiazgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 takie coś, myśle że podstawka od świecznika, wykonana z brązu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 taka odznaka, jest to jakaś samoróbka z epoki, znaleziona na starym śmietniczku obok byłego obozu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 napisy na odznace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 Ta odzanaczka, to WHW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 klamerka ofic, mikołaj okazał się łaskawy (klamra wystawiona na aukcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 nasz dzisiejszy nabytek - taka fajna lampka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 mam jeszcze troche fantów ale musze załatwić sobie aparat bo mój za słaby jest. Pozdrawiam i życze Szczęśliwego Nowego i obfitego w fanty roku 2006!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 Witam po długiej nieobecności! Dzisiaj rozpocząłem sezon wykopkowy. Mimo niesprzyjającej aury można wbić saperkę i kopać.Przejdźmy do tematu. Postanowiłem zaprezentować fanty (moje i znajomego) które wpadły w nasze ręce ostatnimi czasy.Najpierw dodaję zdjęcie wcześniej prezentowanych juz listków dębowych (umieściłem foto w dziale identyfikacja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 taka czaszka, bez wąsów, sygnowana. Nie mam pojęcia czy oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 adlerek, podobnie jak czaszka, sygnowany lecz nie mam pewności co do jego oryginalności :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 Miniaturka nadawana za jakieś 25-cio lecie, nie mam pojęcia kogo lub czego dotyczy. Wieniec biały metal, środek koloru żółtego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.