VanWorden Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 Witam!Wciąż nie rozumiem jak możliwość zmiany ustawień w wykrywaczu może być wadą? Czy lepszy jest zwykły" aparat foto czy taki gdzie można np. zmienić przesłonę? Radio proste" czy z equalizerem? Itd.itp.. Przecież to chyba oczywiste że im więcej możliwości zmian przez użytkownika, tym sprzęt jest bardziej profesjonalny.. A jeśli nie chcę się korzystać z możliwości zmian ustawień to zawsze można kliknąć AUTO i chodzić a małpę":)PozdrawiamVW
proscan Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 Najmniej, bez wątpienia, na cenie traci HS3.proscan
aper Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Napisano 6 Grudzień 2005 Mam jeszcze jedno pytanie.Jak to jest z All metal w Explorerze II.Piszecie ,że praktycznie nie ma,lub nie ma....Szukałem więcej danych w instrukcjach reklamowych i w tej ,,niefortunnej,,słowackiej stronie jest zestawienie wszystkich modeli Minelaba i funkcję All metal zaznaczono że wszystkie posiadają....czy jest to błąd?.
Wysy Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 Witam,regulacja minus max" Iron Mask w Minelabie powoduje wejście detektora w tryb all metall, zapewniam, że daje wspaniałe efekty w szukaniu przedmiotow żelaznych, oczywiście potrzebne doświadczenie i OSŁUCHANIE detektora, jest to trudne.
hektor111 Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 VanWorden gdzie znalazłeś DFX taniej od XLT masz jakiś link?pozdrawiam
VanWorden Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Witam!Spójrz na tę listę.. W którymś ze sklepów jest bardzo atrakcyjna cena na DFXa. Nie jest taniej niż najtańszy XLT w UK, ale dużo taniej niż u głównych dilerów:http://groups.google.com/group/WhitesXLT/browse_frm/thread/b47b795c1c0bec0cPozdrawiamVW
_szafagra_ Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 ostatnio wykopalem w ogrodku pare gadzetow-przypadkowo-poszukuje wykrywacza,ktory bedzie w stanie znalezc stare cynowe i srebrne garnuszki, zloto, monety, bron biala, ale powiedzmy nie zgubi zakopanego czolgu tuz pode mna, no i taki, ktory mialby dyskryminacje i mozliwosc wlasnego ustawiania wiekszosci parametrow. I ostatnie pytanie sa wykrywacze z GPS-m ?? Prosze o rzetelna odpowiedz przyznaje od razu ze jestem w tym zielony. Co prawda biegalem z wojskowym sowieckim magnesem przyciagajacym miny :)rzucilem sie do kopania saperka -po sygnale- a tu taka sama saperka tylko ze nieco rustykalna :)Gorny prog to 4500zl. Prosilbym o podanie adresu www lub jakiegos namiaru, ze szczegolami eksplorerow i Whitow moze sa jakies zestawienia w tabelach porownujace parametry ?, (tzn., isntrukcji do explorera SE ze zdjeciami i opcjami ustawien np. w pdf) :)jeśli ktos chcialby porozmawiac ze mna bezposrednio gg 6856408 zapraszam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.