Skocz do zawartości

Porównanie Minelab Explorer II z White's DFX

aper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Wciąż nie rozumiem jak możliwość zmiany ustawień w wykrywaczu może być wadą? Czy lepszy jest zwykły" aparat foto czy taki gdzie można np. zmienić przesłonę? Radio proste" czy z equalizerem? Itd.itp.. Przecież to chyba oczywiste że im więcej możliwości zmian przez użytkownika, tym sprzęt jest bardziej profesjonalny.. A jeśli nie chcę się korzystać z możliwości zmian ustawień to zawsze można kliknąć AUTO i chodzić a małpę":)

Pozdrawiam

VW
  • Odpowiedzi 132
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mam jeszcze jedno pytanie.Jak to jest z All metal w Explorerze II.Piszecie ,że praktycznie nie ma,lub nie ma....Szukałem więcej danych w instrukcjach reklamowych i w tej ,,niefortunnej,,słowackiej stronie jest zestawienie wszystkich modeli Minelaba i funkcję All metal zaznaczono że wszystkie posiadają....czy jest to błąd?.
Napisano
Witam,
regulacja minus max" Iron Mask w Minelabie powoduje wejście detektora w tryb all metall, zapewniam, że daje wspaniałe efekty w szukaniu przedmiotow żelaznych, oczywiście potrzebne doświadczenie i OSŁUCHANIE detektora, jest to trudne.
  • 1 month later...
Napisano
Witam!

Spójrz na tę listę.. W którymś ze sklepów jest bardzo atrakcyjna cena na DFXa. Nie jest taniej niż najtańszy XLT w UK, ale dużo taniej niż u głównych dilerów:

http://groups.google.com/group/WhitesXLT/browse_frm/thread/b47b795c1c0bec0c

Pozdrawiam

VW
  • 8 months later...
Napisano
ostatnio wykopalem w ogrodku pare gadzetow-przypadkowo-poszukuje wykrywacza,ktory bedzie w stanie znalezc stare cynowe i srebrne garnuszki, zloto, monety, bron biala, ale powiedzmy nie zgubi zakopanego czolgu tuz pode mna, no i taki, ktory mialby dyskryminacje i mozliwosc wlasnego ustawiania wiekszosci parametrow. I ostatnie pytanie sa wykrywacze z GPS-m ?? Prosze o rzetelna odpowiedz przyznaje od razu ze jestem w tym zielony. Co prawda biegalem z wojskowym sowieckim magnesem przyciagajacym miny :)rzucilem sie do kopania saperka -po sygnale- a tu taka sama saperka tylko ze nieco rustykalna :)Gorny prog to 4500zl. Prosilbym o podanie adresu www lub jakiegos namiaru, ze szczegolami eksplorerow i Whitow moze sa jakies zestawienia w tabelach porownujace parametry ?, (tzn., isntrukcji do explorera SE ze zdjeciami i opcjami ustawien np. w pdf) :)jeśli ktos chcialby porozmawiac ze mna bezposrednio gg 6856408 zapraszam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie