Łukasz Napisano 29 Listopad 2005 Autor Napisano 29 Listopad 2005 Witam! Znaleziony wraz z płaszczem WH M36, mieszokiem (II wojenka) i drobiazgami polskimi z września. Czy ktoś jest w stanie go wydatować?Piku, Tobie już podziękuję!
Łukasz Napisano 30 Listopad 2005 Autor Napisano 30 Listopad 2005 I pasek spinający:A podczas II w.ś. nie było plastykowych guzików?! Wydaje mi sie, że gdzieś czytałem o takowych.Pozdrawiam, Łukasz
Kobieras39 Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 mi sie wydaje ze IIww takie guziczki charakterystyczne . a czy on jest na wydanie;]?
pik78 Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 ee tam samo obrebienie jeszcze o niczym nie swiadczy ,widzialem ruski szynel ,orginalny 2 wojenny ,zjedzony przez mole na amen a miał obrebiony dół ,a na kołnierzu miał purpurowe patki ( tak to sie chyba nazywa ) znaleziony na tzw totalnej wiosce ,gdzzie nawet tv nikt nie widział-okolice Topolan ,Mostowlan...pzdr piki
pik78 Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 jesli zas mowimy o orginalnoisci tego szynela, kolezki Łukasza to mi jego stan nie pasuje,zbyt piekny ,no magazynowy jak na 60 lat w jakiejs szopie !Do GRH odtwarzającej RKKA w sam raz !z partyjnym pzdr pik
pik78 Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Niezle wyglądam w sprzęcie ,co ??? No co zle sowieci wyglądali w 1941 ??:D
mp Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 witama z jakiego materialu ma guziki?pozdrawiam
Łukasz Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 Witam ponownie!A ja wiem, czy on taki obrębiony jest. Na czerwono zaznaczyłem część, kótrej najbliżej do Matki Ziemi. Część za którą trzymam to wykończenie poły płaszcza w części przyziemnej :) . Po co jest ta haftka? Pozdrawiam, Łukasz
Pytanie
Łukasz
Witam! Znaleziony wraz z płaszczem WH M36, mieszokiem (II wojenka) i drobiazgami polskimi z września. Czy ktoś jest w stanie go wydatować?
Piku, Tobie już podziękuję!
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.