Skocz do zawartości

co byście polecili

kopacz313

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ale żeśmy się wstrzelili :D co do sekundy!

Na allegro jest świetny garret GTAx400 z dwiema cewkami, polecam go. Cene nie powinna przekroczyć 1000zł.

Pzdr
newb
Napisano
Niestety aukcja z Garretem, kilka minut po moim poprzednim poscie, z niewiadomch przyczyn została usunięta przez pracowników allegro...

Pzdr
newb
Napisano
Witam!
Ja poleciłbym Ci jakiś specyfik na nerwy. Nerwosol lub coś innego.Chyba że masz ADHD,tylko tym można wytłumaczyć używanie tylu znaków ? oraz !

Pozdrawiam!
Napisano
Jeśli chcesz szukać przedmiotów płytko położonych i niewielkich to kup mniejszą sonde a jeśli na odwrót to większą.Słyszałem wiele dobrych opini o Smętku ale nie miałem go w rękach.
Napisano
Jezeli juz rozmawiamy o kupnie wykrywacza co byście mi polecili do kwoty 600 zł planuje poszukiwać wszelkiego typu militariów i monet.
Napisano
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74422255
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74423321
A co powiecie na temat tych wykrywaczy??
Napisano
Witam !

Jeśli mogę się wtrącić to radzę poszukiwania i wykopki zacząć od przekopania ninijeszego forum. Zapoznaj się z informacjami n/t zasad działania wykrywaczy, określ profil poszukiwań itd. Dlatego,że jeśli tego nie zrobicie nie przyłożycie się do poznania teorii i opinii innych to kupicie taką kupę jak te pokazane na linkach z allegro, a potem będzie płacz nad zmarnowaną kasą. Napisz maila do dystrybutorów, może wyślą Ci jakieś ogólne info. Dobre jest na stronie Rutusa - opisuje zasadę działania wykrywek statycznych i dynamicznych. Nikt Ci nie powie kup ten czy ten konkretnie bo po jakimś czasie szybko możesz dojść do zgoła innych wniosków. Czas na lekturę sprzyja - zima. Mnie też drażni jak ktoś pretensjonalnie żąda podania informacji na tacy.
Ale przedewszystkim pamiętaj ( kopacz313) o kulturze wypowiedzi. Ktoś kto po chamsku odzywa się do innych zasługuje na takie samo potraktowanie.
pozdrawiam - kocur !
Napisano
Witam

Kopacz 313: A ja Ci zaręczam , że nie będziesz sobie używał jak chciał na tym Forum a już szczególnie w \\moim\\" dziale, a jeszcze szczególniej nie będziesz używał niecenzuralnych słów i nikogo nie będziesz obrażał. Możesz to potraktować jako pierwsze i zarazem ostatnie ostrzeżenie z mojej strony.

Pozdrawiam

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 12:57 30-11-2005

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie