lolek Napisano 19 Maj 2003 Autor Napisano 19 Maj 2003 Witka!!!Mam zamiar zmienic wykrywke ale nie stac mnie na wydatek rzedu 2000 i wyzej. Mam wielka prosbe do Was, bardziej zaprawionych ode mnie...Mianowicie prosze o adresy giełd on-line lub sklepow ktore maja w swojej ofercie jakies uzywane wykrywacze.Oczywiscie nie mysle tu o Allegro lecz o wyspecjalizowane serwisy.Chodzi o sprzet zachodni a nie polski...Dzieki z gory za info...ps.Tylko bez kłótni jak to zazwyczaj bywa, i bez kryptoreklam..pozdrawiam!
Bocian Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Regulamin - fragment zaczynający się na: Zabrania się...
lolek Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 sorka Bocian.Ale prawda taka ze wszystkie rozmowy na temat: czy wykrywacz XXX jest taki siaki czy owaki, zazwyczaj konczy sie kryptoreklama i ogolna kłotnia.Chodziło mi raczej o znalezienie odpowiednich informacji ktore mogłbm samodzielnie zinterpretowac.Respektuje regulamin, jesli post zniknie nie bede miał do nikogo zadnych pretensji..:)
past Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 odpowiedź niestety będzie ogólna : szukaj w demobilach i na giełdach staroci , we Wrocławiu jest w jednym z demobili stoisko z nowym i używanym sprzętem
lolek Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 Ahhh, Wrocek...piekne miasto....Szkoda ze taki kawał od Olsztyna:)dzieki za info:)pozdrawiam
Bocian Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 Spokojnie, to tylko moje działanie prewencyjne :)Łatwiej zapobiegać niż kasować.Prawda jest taka że nie ma wyspecjalizowanej stronki w obrocie używanymi piszczałkami. Jakaś się tam tworzy ale na razie wybór mały i nic nie wiadomo o odpowiedzialności pośrednika za wady sprzętu. Pozostaje poszukać po aukcjach i komisach gdzie gdzieś tam w cieniu są dodatkowe działy o z wykrywaczami. Wszelkie stronki powstałe z przypadku przydadzą się bardziej do orientacji w cenach niż do zakupów. To dosyć duże ryzyko zakupić drogi jakby nie było sprzęt i to używany przez internet.Może niedługo po nasyceniu rynku dystrybutorzy wprowadzą do swojej oferty używane wykrywacze po przeglądach z np. 3 miesięczna gwarancją. Ok wiem ze niektórzy już to czynią :), ale chodzi o wiekszą skale i wybór.
past Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 ok może bocian wybaczy , w sieci jest sklep V2 z wrocławia (wpisz w wyszukiwarkach) to demobil , w sieci handlują nowym sprzętem , ale może pomogą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.