gerard_w Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 Zdjęcie po prawej to mój F555. jakoś sporo czasu minęło od momentu kiedy go zacząłem ale w końcu jest :) No tak... jest to nie znaczy działa tak jakbym chciał..... ma wrażenie że powinien być ciupinę stabilniejszy :/ i tu pojawia się moje pytanie.... Co zrobić żeby poprawić stabilność tego układu? Jeżeli ktoś przez to przechodził to proszę o rady :/ chciałby się pobawić jeszcze dopalaczem ale dopóki GO nie ustabilizuję chyba dopałkę sobie odpuszczę :( P.S. jest to F555 z tutejszego forum, z sondą 26cm, z zastosowanym ICL 8069 (zamiast zenerki), płytka dwustronna z układem 4066,dzieki i pozdroofka
gerard_w Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 a oto ten mój F555 :) wiadomo.. instrukcje dodawania zdjęć to czyta się jak już wszystko inne zawiedzie :)jeszcze raz pozdrawiam :)
SWaldek Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Opisz dokładniej na czym polega problem , może być na privaPozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.