Skocz do zawartości

cewka 600 do xlt

wiking10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy założenie cewki blue max 600 zmieni w dużym stopniu zasięg wykrywki (oczywiście w porównaniu ze stndardową)? dziękuję z góry za podpowiedzi.
Napisano
Witam!

Tak, różnica w zasięgu jest zauważalna, ale nie myśl w kategoriach głębokości" tylko w kategoriach jakosci". 600tka jest super na zaśmieconym terenie bo świetnie wywąchuje" dobre cele pośród powierzchniowego żelastwa etc. Generalnie polecam w riunach pałacowych, w pobliżu starych domostw lub hałaśliwych" polach ornych, które normalnie sprawiają dużo kłopotów. Tutaj 600tka będzie miała dużą przewagę nad standardową cewką.

Pozdrawiam

VW
Napisano
myślę, że ceny będą zbliżone. ale gdybym miał wybrać jedną, kierując się Master Twoimi sugestiami, czy mam wziąć 600? określenie snajperka" w zaśmieconym terenie jest dla mnie istotne.
Napisano
A masz wiele takich zaśmieconych miejscówek? Jeśli tak to 600ka Ci się przyda ale jeśli nie to zacznij od 800ki.. Obie cewki są fajne i na odpowiednich ustawieniach (np. na mixerku:)) niemalże nie odczujesz różnicy w zasięgu.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie