DjOLO Napisano 23 Listopad 2005 Autor Napisano 23 Listopad 2005 Za jakiś czas zamierzam kupić nowy wykrywacz tylko w ogóle nie wiem jaki....CHodziłem na poszukiwania troche ale wolałbym coś wmiare prostego w obsłudze.Chcialbym wykrywacz wmiare uniwersalny.Narazie posiadam Jabla.Na zakup chcialbym przeznazcyć ok. 500zł wiem że to niewiele ale wykrywka może być używana tylko z pewnego źródla.Pozdrawiam Olek
Darek419 Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=227835
DjOLO Napisano 23 Listopad 2005 Autor Napisano 23 Listopad 2005 Post przejżałem i na google sprawdzilem te wykrywacze.Ale nic nie ma dokładniej napisanego,zasięgu,możliwości,skomplikowania i ceny.Prosiłbym o jakies porady i uwagi.Gdzie najlepiej kupić w przyszłości wykrywacz?Pozdrawiam.
kocur Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 Witam !Osobiście uważam, ze jeśli tani i w miarę uniwersalny to zasugerowałbym smętka. Jego porażający zasięg w stosunku do ceny mówi sam za siebie. N amilitarkę jest ok .Ja jego uniwersalność podkreślam tym, ze po uzyskaniu wprawy można nim kopać i drobny kolorek - jednak mi zabrakło cierpliwości, więc go sprzedałem. Trafiłem jednak wcześniej kilka kolorków. Myślę jednak, ze po zebraniu kapuchi kto wie czy w przyszłości nie zakupię go jako drugiej wykrywki.pozdrawiam - kocur !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.