driver81 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 skladanie wienca pod pomnikiem Zapory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Oprócz zdjęć krótki filmik:http://www.poszukiwania.neostrada.pl/film.avi amatorski :)pozdrawiamMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Zaluje ze nie dlao rady od nas podjechac..no ale coz ...mzoe nastepnym sie uda razem..:))Pozdroofki goral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 filmik nie chodzi ale zdjecia oki naprawde bajer ..i pozytywne komentarze w gazetach i w telewizjii ni tosmy Lublin zdobyli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leowawa Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Witam. Dziękujemy za zaproszenie i bardzo miłe przyjęcie. Impreza była bardzo fajna i z przyjemnością przyjedziemy jeszcze nie raz w gościnne progi miasta Lublin. Najważniejszy był cel naszego spotkania i to ze mogliśmy w małym stopniu wspomóc WOSP. Tu znalazłem jeszcze parę fotek. http://foto.pap.com.pl/galerie_irak/cgi-bin/gal.pl?akcja=pokaz&id=9250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 WitamFilmik działa.Jeśli nie da się ściągnąć przez przeglądarkę to należy wpisać link do filmu w programie do ściągania typu DAP czy Flashget itp.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 e no ludzie nikt revoltowi fotki nie strzelił??:( to że jestem brzydki nie znaczy że nie wolno robić mi fotek:) poszukajcie coś bo mi smutno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Teraz powinno być lepiej:http://www.poszukiwania.neostrada.pl/acta/film.avipozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grom. Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Witam.Tu Boro z GHR Wir" z Biłgoraja.Miło jest ogladac siebie i swoich kolegów na fotografiach z akcji w Lublinie tylko szkoda ze organizator nie wymienił nazwy naszej grupy na forum ani w mediach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 o nareszcie sie odezwaliście nie wymienił bo niecwiedziałem jak sie pisze nazwe grupy a dodzwonić sie do was nie mogę .Ale gdzieś wymieniłem w podziękowaniach waszą grupę w którejś gazecie byliście wymienieni jako GRH WIRA jak sobie przypomne to dam wam znać i na necie też jesteście ........a wiem w DO BRONI wymieniałem grupy jakie były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.