Skocz do zawartości

elektromagnes

tominml

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wyciągniesz napewno, ale równie dobrze możesz wyciagnąć minę lub np. pocisk moździerzowy. Trochę ryzykowne,nigdy nie wiesz co wyciągasz i w którym miejscu magnes to złapie.
pozdrawiam
Napisano
Skoro tak twierdzisz to właśnie o taki mi chodzi:)nie znam się na tym dlatego proszę o rade.Co do ryzyka...pewnie że istnieje tak samo jak podczas poszukiwań innymi metodami ale tego nie da się uniknąć.jedynie co nam pozostaje to maksymalna ostrożność i rozsądek.Mógłbyś mi dać jakieś namiary na tego typu sprzęt?a tak przy okazji to jaka jest różnica pomiędzy tymi sprzętami?pozdrawiam
Napisano
tez myslałem and magnesem , ale jest duze ryzyko ze wyciagniesz pociski, trzeba wrzucic magnes tam gdzie wiadomo co dokladnie bylo zrzucane bo wszelkiego rodzaju amunicje itp. topiono w bagnach , bedziesz miał tez pecha jak przyczepi ci sie pocisk z zapalnikiem bezwładnosciowym wtedy juz ci rozsądek niepomoze:) POZDRO.
Napisano
Nie pomoże podobnie jak w przypadku kopania!też możesz mieć pecha ale ryzyko jest nieodłącznym partneren naszego hobby.pozdrawiam
Napisano
Witam!

Wejdź na forum www.poszukiwanieskarbow.com do działu Poszukiwanie Skarbów i sprawdź wątek SZUKANIE MAGNESEM..
Znajdziesz tam muuultum informacji..

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie