tomekk Napisano 19 Listopad 2005 Autor Napisano 19 Listopad 2005 znalazłem kilka takich dziwny kawałków. Nie wiem za bardzo co to, wydaje mi się że kawałki małych pociskków bo niektóre są porozrywane.
tomekk Napisano 23 Listopad 2005 Autor Napisano 23 Listopad 2005 często znajduję takie kawałki i nie mam pojecia co tomógłby mi ktos pomóc?
tomekk Napisano 19 Listopad 2005 Autor Napisano 19 Listopad 2005 znalazłem kilka takich dziwny kawałków. Nie wiem za bardzo co to, wydaje mi się że kawałki małych pociskków bo niektóre są porozrywane.
Digger Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 Tak jak sam napisałeś śa to fragmenty pocisków. oa własciwie ich dolne części. Porównując je z wielkoscia dłoni na której zostały uwiecznione pochodza prawdopodobnie z jakiegoś działka 12.7 mm. Najlepiej bedzie zmierzyc ich srednice.najprawdopodobniej pwstału w skutek uderzenia pocisku z rdzeniem penetrującum w przeszkode. Płaszcz kryjacy rdzeń w skutek uderzenia uległ defragmentacji. Pozdrawiam!!!
tomekk Napisano 24 Listopad 2005 Autor Napisano 24 Listopad 2005 Dzięki bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam
Pytanie
tomekk
znalazłem kilka takich dziwny kawałków. Nie wiem za bardzo co to, wydaje mi się że kawałki małych pociskków bo niektóre są porozrywane.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.