kudlaty Napisano 19 Listopad 2005 Autor Share Napisano 19 Listopad 2005 są dość popularne, ale ta jest dość wyjątkowa, raz że ma przekreślony numer meldunkowy (było M 7 - Bischofsburg- Biskupiec ) i wbitą III (dystrykt-Wielkopolska zachodnia) to jeszcze numer chłopaka to 1 (!) i właściwie to to w tej blaszce cieszy mnie najbardziej i teraz pytanie czy 1 na blachach RAD oznacza kogoś z dowództwa batalionu (kompanii) czy numeru były nadawane przypadkowo? Pozdro dla ekipy z Odolanowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Witaj kudłaty. Co tam u was? Napisz mi swojego maila do podeśle Ci pare fajnych fotek , przy okazji zobaczysz moje blaszki RAD-u no i(pomozesz mi je zidentyfikowac). pozdrawiam Błażej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 20 Listopad 2005 Autor Share Napisano 20 Listopad 2005 nikomu nie przychodzi nic do głowy z tą 1 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 ostatni raz odświeże ten temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.