Rysiek Napisano 16 Maj 2003 Autor Napisano 16 Maj 2003 Nie wiem czy rozwijać temat bo kameraden" mi nie wierzą.
Frozzer Napisano 16 Maj 2003 Napisano 16 Maj 2003 napisz wszystko co wiesz ;-)))kon krety, dlaczego tak sadzisz, poprzyj to dowodami...po prostu sproboj nas wszystkich przekonac ze masz racje :-)
Rysiek Napisano 16 Maj 2003 Autor Napisano 16 Maj 2003 Cały urok polega na tym żeby gonić „króliczka”. Nie mogę Wam tak od razu wszystko opisać . Ale ...Dowód nr 1 to pytanie : Czy ktokolwiek z Was widział gdziekolwiek w Polsce aby w podobnej dolince na dwóch brzegach rzeki znajdowała się droga ?
Rysiek Napisano 16 Maj 2003 Autor Napisano 16 Maj 2003 Dwie drogi na takim odcinku to marnotrawstwo niegodne Niemców. Nie jest to również mijanka tramwajowa. Chyba, że...
Rysiek Napisano 16 Maj 2003 Autor Napisano 16 Maj 2003 Naprawdę nikt nie widział ? Więc to jest dowód nr 1, podstawowy.Walimka nigdzie więcej nie ma po obu swoich stronach dróg asfaltowych.Ric
Gość Napisano 16 Maj 2003 Napisano 16 Maj 2003 A wg mnie jedną się wjeżdżało, a drugą zjeżdżało, zwłaszcza, gdy jest wąsko. Porządek musi być, zwłaszcza, gdy nie ma czasu. A według ciebie co to znaczy?
Rysiek Napisano 16 Maj 2003 Autor Napisano 16 Maj 2003 W tamtych czasach wszystkie drogi były wąskie, a mimo to taki przypadek wystepuje tylko w Rzeczce.Ric
Rysiek Napisano 16 Maj 2003 Autor Napisano 16 Maj 2003 Dowód nr 2. coś z hydrologii.Każda rzeka płynąc krętą doliną na zakolach podmywa grunt by po przeciwnej stronie go osadzić. Jeśli więc spojrzycie na mapę to w miejscu nowej drogi kiedyś powinna płynąć Walimka. Niestety jest inaczej. Koryto rzeki na tym odcinku zostało PRZESUNIĘTE.Jest jeszcze dowód nr 3....Ric
Rysiek Napisano 21 Maj 2003 Autor Napisano 21 Maj 2003 Chciałem wczoraj przesłać zdjęcie lotnicze ale się nie dało. Jest zbyt duże. Macie jakiś pomysł ?Ric
Bocian Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 Jeżeli nie chcesz go zmiejszać bo np. straci zbyt wiele szczegółów, to po prostu podeślij do mnie na email. A ja podepne je pod ten wątek.
Bocian Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Poddałem się po próbie odebrania dwóch małych fotek każda po 60MB :(, niestety przesyłanie czegoś takiego w formacie .tiff bez przekonwertowania na .jpg to nieporozumienie. Jeżeli ktoś nie potrafi tego przekonwertować to moje zadanie w tym miejscu się kończy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.