SZUKAM. Napisano 15 Maj 2003 Autor Napisano 15 Maj 2003 strzałka,taki wolny wniosek po przeczytaniu postu Granadierzy pancerni".Mam taka propozycję żeby na stronie głównej strony, czy w menu głównym ( tym na niebiesko ) zrobić takie info pod tytułem np: Gdy znajdziesz szczątki żołnierza" i wrzucić tam info z adresami, jak postepowac itd. temat co jakis czas wraca jak bumerang. A tak by było na wierzchu cały czas. Pewnie jeszcze niejedne szczątki zostaną odnalezione.PozdrawiamSZUKAM
SZUKAM. Napisano 15 Maj 2003 Autor Napisano 15 Maj 2003 a i przepraszam, że tak tutaj ale nie mam outlooka zainstalowanego ... skasuj to po przeczytaniu coby nie wątkować za dużo. :-)
saracen1313 Napisano 15 Maj 2003 Napisano 15 Maj 2003 Popieram jest wielu ludzi takich jak ja którz dopiero zaczynają zabawe w odkrywanie historii" i nie zabardzo wie jak ma sie zachowac w pewnych sytuacjach. Tyle że może stworzyć coś o nazwie kącik dla początkujących i umieścic tam opis podstawowych zachowań prawdziwego klubowicza odkrywcy". Może dzieki temu znikną awyki początkujących" nie zakopywanie doków, i inne próby rozbrajania. z poważaniem dla stałych uczestników forum Rafał Kotra alias Saraceen1313
mmichu Napisano 15 Maj 2003 Napisano 15 Maj 2003 Pomysł godny poparcia> Każdy powinien miec prawo do godnego pochówku.
saracen1313 Napisano 15 Maj 2003 Napisano 15 Maj 2003 Mnichu wybacz polemike ale moim zdaniem powinien być stworzony dział uczący początkujących pewnych zachowań związanychh z poszukiwaniami i nie chodzi wyłącznie o przepraszm za sformółowanie nieboszczzykóww z nieśmiertelnikami alel o pewną kulture eksploracji która się naa wyżej wymienionych nie kończy.Wiem ze jest to duży problem ale istnieją jeszcze inne które należałoby naświetlić początkującym i z tego co sie orientuje nie tylko im. z poważaniem Rafał Kotra
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.