Skocz do zawartości

Do Bociana

SZUKAM.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
strzałka,
taki wolny wniosek po przeczytaniu postu Granadierzy pancerni".
Mam taka propozycję żeby na stronie głównej strony, czy w menu głównym ( tym na niebiesko ) zrobić takie info pod tytułem np: Gdy znajdziesz szczątki żołnierza" i wrzucić tam info z adresami, jak postepowac itd. temat co jakis czas wraca jak bumerang. A tak by było na wierzchu cały czas. Pewnie jeszcze niejedne szczątki zostaną odnalezione.

Pozdrawiam
SZUKAM

Napisano
a i przepraszam, że tak tutaj ale nie mam outlooka zainstalowanego ... skasuj to po przeczytaniu coby nie wątkować za dużo. :-)
Napisano
Popieram jest wielu ludzi takich jak ja którz dopiero zaczynają zabawe w odkrywanie historii" i nie zabardzo wie jak ma sie zachowac w pewnych sytuacjach. Tyle że może stworzyć coś o nazwie kącik dla początkujących i umieścic tam opis podstawowych zachowań prawdziwego klubowicza odkrywcy". Może dzieki temu znikną awyki początkujących" nie zakopywanie doków, i inne próby rozbrajania.

z poważaniem dla stałych uczestników forum
Rafał Kotra
alias Saraceen1313
Napisano
Mnichu wybacz polemike ale moim zdaniem powinien być stworzony dział uczący początkujących pewnych zachowań związanychh z poszukiwaniami i nie chodzi wyłącznie o przepraszm za sformółowanie nieboszczzykóww z nieśmiertelnikami alel o pewną kulture eksploracji która się naa wyżej wymienionych nie kończy.
Wiem ze jest to duży problem ale istnieją jeszcze inne które należałoby naświetlić początkującym i z tego co sie orientuje nie tylko im.

z poważaniem Rafał Kotra

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie