d007 Napisano 11 Listopad 2005 Autor Napisano 11 Listopad 2005 Czołem Dzisiaj obchodzimy jedno z najważniejszych świąt państwowych w Rzeczypospolitej. Chciałem się dowiedzieć co dzisiaj zrobiliście lub dopiero zrobicie w celu upamiętnienia ludzi i wydarzeń z przed 87 lat.Tyskie koło terenowe Stowarzyszenia Pro Fortalicium złoży dzisiaj kwiaty i zapali znicze na pomniku żołnierzy polskich poległych w Bitwie Wyrskiej w 1939 roku. CZEŚĆ ICH PAMIĘCI, POLEGLI NA POLU CHWAŁY !!!pozdrawiam d007PF Tychy
KacperW. Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Ja akurat byłem na Placu Piłsudskiego i brałem udział w uroczystych obchodach święta. Myslę, że w tym dniu każdy powinien postępować, czcząc poległych bohaterów naszego kraju wg. własnego sumienia. Cześć pamieci bohaterówKacper, Warszawa
nashorn Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Witam!Ja osobiście wystawiłem w oknie naszą flagę.Byłem też na Pl.Piłsudskiego przy uroczystej zmianie wart.Niestety boli mnie to, że wiele osób wogole olało to Święto.Traktują je jako zwykły dzień wolny od pracy,zamiast choć przez chwile pomyśleć o ludziach którzy gineli za Naszą Ojczyznę.Pozdrawiam!Nashorn.
crimson Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 fotki z parady: http://www.gry-online.pl/cm/cm_s043.asp?ID=4404228&N=1
Slate Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Boruta, nie Ty jeden spedziles Swieto Niepodleglosci a lozu bolesci". ;)) Pzodrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.