sirpavlo Napisano 9 Listopad 2005 Autor Napisano 9 Listopad 2005 Mam pytanko czy przedstawiony na zdjęciach scyzoryk pochodzi morze z okresu 1900r>1930r za wszelkie informacje dziękuje.
sirpavlo Napisano 9 Listopad 2005 Autor Napisano 9 Listopad 2005 Mam pytanko czy przedstawiony na zdjęciach scyzoryk pochodzi morze z okresu 1900r>1930r za wszelkie informacje dziękuje.
von Nogaj Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Mi taki scyzoryk wpadł kiedyś do wody na Mazurach.Wszystko przez pewną dziewczynę i jej faceta...ehh to były czasy.Może chcesz go sprzedać??
von Nogaj Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 ehhh...żartowalem;)mam slabosc od dziecka do tego nozyka:) tu masz przykladowa cene wykopka i mały opisik.jest to noz grawitacyjny spadochroniarzy niemieckich (2 wojna swiatowa) twoj sie ladnie zachowal-napisz jak stales sie jego wlascicielem? w tym roku na jarmarku dominikanskim taki scyzoryczek w nieco lepszym stanie poszedl za 1000 zlotych.pzdr
Pytanie
sirpavlo
Mam pytanko czy przedstawiony na zdjęciach scyzoryk pochodzi morze z okresu 1900r>1930r za wszelkie informacje dziękuje.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.