Domino(*) Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 Witam!Z jakich wojsk radzieckich pochodzą te znaczki"?czyli: czołg, skrzyżowane coś, gwiazdka, działo itd. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 Witam!Z jakich wojsk radzieckich pochodzą te znaczki"?czyli: czołg, skrzyżowane coś, gwiazdka, działo itd. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 Witam!Gwiazdkę (małą) i czołg mam. Wiem, że to z lat osiemdziesiątych. Nie wiem, być może w czasie wojny też używali takich. Ja mam raczej współczesne. :-)bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 Działa też radzieckie. Mam starszą odmianę, ale nie powiem z jakiego okresu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Domino(*)
Witam!
Z jakich wojsk radzieckich pochodzą te znaczki"?
czyli: czołg, skrzyżowane coś, gwiazdka, działo itd.
Pzdr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.