Tierce Napisano 8 Listopad 2005 Autor Napisano 8 Listopad 2005 Czy istnieje grupa lub osoby z Koszalina i okolic, ktore tworza lub beda chcialy stworzyc (lub naleza do jakiejs innej GRH z daleka :D). Interesuja mnie tylko Polskie GRH a nie zadne Niemieckie :D:DPozdr. Tierce
megakura Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 czescz tego co wiem koslin jest totalnie zniemczony pozdrowienia od koszalinskiego AA7 :)
Schrek Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 hmmm no wiec chyba najbliżej masz do Szczecina tam są Podolacy (kawaleria)Gdańsk -2mps i Cytadela Poznań czyli my ;-) SRH Odwach"pozdrawiam SchrekSRH Odwach"
Tierce Napisano 19 Listopad 2005 Autor Napisano 19 Listopad 2005 Ehh Niemiaszki wszedzie sie znajda :PW gre wchodzi albo Poznan albo Gdynia :)Pozdr.Tierce
danielcio Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 Niejaki gość link" jest z koszalina, z tego co wiem a wiem dobrze należy on do Lubuskiego Towarzystwa Rekonstrukcji Historycznej.Jesli nie uda Ci się z nim skontaktować napisz.
Tierce Napisano 21 Listopad 2005 Autor Napisano 21 Listopad 2005 Cos tam jego posty czytalem dotyczace MG ale o kontakt trudno :( Gdybys mogl pomoc bylbym wdzieczny :D Pozdr.Tierce
danielcio Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 oki, właściwie robię to bez jego zgody, ale co mi tam. Raz kozie śmierć.napisz na: grenadier_t@wp.pl i powiedz , że masz kontakt od Hermann von SalzaPozdr.Hermann
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.