Tierce Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Czy istnieje grupa lub osoby z Koszalina i okolic, ktore tworza lub beda chcialy stworzyc (lub naleza do jakiejs innej GRH z daleka :D). Interesuja mnie tylko Polskie GRH a nie zadne Niemieckie :D:DPozdr. Tierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megakura Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 czescz tego co wiem koslin jest totalnie zniemczony pozdrowienia od koszalinskiego AA7 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 hmmm no wiec chyba najbliżej masz do Szczecina tam są Podolacy (kawaleria)Gdańsk -2mps i Cytadela Poznań czyli my ;-) SRH Odwach"pozdrawiam SchrekSRH Odwach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tierce Napisano 19 Listopad 2005 Autor Share Napisano 19 Listopad 2005 Ehh Niemiaszki wszedzie sie znajda :PW gre wchodzi albo Poznan albo Gdynia :)Pozdr.Tierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 hihi Schrek co za propaganda ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Niejaki gość link" jest z koszalina, z tego co wiem a wiem dobrze należy on do Lubuskiego Towarzystwa Rekonstrukcji Historycznej.Jesli nie uda Ci się z nim skontaktować napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tierce Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 Cos tam jego posty czytalem dotyczace MG ale o kontakt trudno :( Gdybys mogl pomoc bylbym wdzieczny :D Pozdr.Tierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 oki, właściwie robię to bez jego zgody, ale co mi tam. Raz kozie śmierć.napisz na: grenadier_t@wp.pl i powiedz , że masz kontakt od Hermann von SalzaPozdr.Hermann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tierce Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 Dzieki Bardzo :D Pozdr.Tierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.