Skocz do zawartości

Eksploratorzy z Łodzi i okolic

Indiana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
dodam że na fotkach widać głownie chłopaków z grupy CYTADELA z Wa-wy - fotki robione na Moto-Bajzlu w Łodzi, z Łodzi byłem tylko ja i jeszcze Jacek z neidalekich okolic.
Napisano
Na kolejne spotkanie zapraszam wszystkich chetnych.Bolas wpadnij w czwartek to pomyslimy o twojej propozycji.
Pozdr.M.J.
Napisano
Bolas! Jak jestes na necie to daj znac. GG: 1794449
Napisano
stworzyłem liste mailingową dla osób zainteresowanych rekostrukcją wzrzesnia 1939 mieszkających w okolicy Łodzi. na razie robimy polską piechotę - może jak bedzie wiecej ludzi i bede chetni to zrobimy takze sekcje niemiecka czy sowiecką. Na razie chetnych do zabawy zaparszam do zapisania sie na liste mailingową:

mozna to zrobic wysyłając maila na:
lodz1939-subscribe@yahoogroups.com

stronka www:
http://groups.yahoo.com/group/lodz1939/
Napisano
Przypominam, że w tym tygodniu spotykamy się w czwartek o 19.00 w Cottonie. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam!!!:)
Napisano
Ustalilismy wypada na wole cyrusową.
Kubalo tez wpadl.
Ten wypadzik bedzie 15 czerwca.
Pozdro miq
Napisano
Witam
Ja równiez przypominam o tym spotkaniu poniewaz bedzie ustalone wszystko dotyczace wypadu na Wole Cyrusowa.
Pozdro miq
Napisano
Witam
Dzis ustalilismy wypad na wole cyrusowa ktory odbedzie sie 15.06.2003(Niedziela)o godzinie 10 ,na parkingu po srodku lasu.
To wiadomosc dla tych co nie byli na spotkaniu a chca skoczyc do lasu.
Pozdro miq
Napisano
witam
kopanie bylo super.
niech zaluja ci co nie byli:)))
Bolas super fota podeslij mi reszte fot z gory wielkie dzieki.
pozdro miq
Napisano
ładne trafienie gratuluje a mowili ze wola przekopana!A mozesz powiedziec po ktorej stroni drogi znalazles fanty?Mam pewna teorie i chciałbym ja zweryfikowac.
pzdr
MJ
Napisano
to nie wola ... miejsca nie zdradzam na forum bo juz tam nic nie znajdziemy - jak sie postkamy to Ci powiem :) Klamoty niestety nie ja wykopałem tylko koledzy :) Z ciekawostek była jedna łuska polskiej produkcji do Lebela

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie