Indiana Napisano 13 Maj 2003 Autor Napisano 13 Maj 2003 Nawiązując do listu poszukiwacze warszawa mazowieckie" uważam, że padło tam kilka ciekawych pomysłów. Szczególnie podobał mi się post kolegi Patrona. Myślę, że idea spotkań poszukiwaczy z danego regionu to świetny pomysł. Molibyśmy spróbować ruszyć z czymś takim w województwie łódzkim. W centrum znajdą się jakieś sympatyczne miejsce (np. Dżazga albo Irish Pub) gdzie można by się np. raz w tygodniu zebrać i pogadać o naszym hobby. Jeśli ktoś ma na to ochotę to możemy się dokładniej umówić. Będzie to zdecydowanie łatwiejsze i co najważniejsze mniej czasochłonne niż zakładanie klubów lub innych organizacji eksploratorskich:)
miq Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 WitajcieA moze zalozylibysmy klub poszukiwaczy lodz????Wtedy to napewno kazdy moglby porozmawiac o swoim hobby w szerszym gronie kumpli z lodzi i okolic.Pozdrawiam miq
Indiana Napisano 13 Maj 2003 Autor Napisano 13 Maj 2003 Pomysł z klubem jest bardzo ciekawy, tylko, że do jego realizacji potrzeba ludzi, którzy będą mogli poświęcić mu czas i energię. Na początek prponuję spotkanie zainteresowanych tą ideą osób w jakimś pubie w centrum. Zobaczymy jeśli się okaże, że znajdą się chętni do realizacji tego pomysłu to można spróbować wystartować. Jak byc co to piszcie na maila:)
BBasia Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 wszystko fajnietylko że jako student jeżeli będa takowe spotkania to poproszę o wcześniejsze powiadomienie niemniej jednak z uwagi na skromność portfela studenckiego wnosił bym o spotkanie takowe w jakims klubie studenckim na politechnice co wy na to:)pozdro michał BBasia
Gość Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 A moze byscie poszerzyli to o osoby które nei grzebią aktywnie ale interesuja sie militariami ? :) idea spotkan klubowych typu Dżazga wydaje sie kuszaca :)pozdrawiam nie grzebiacy Gunship
Indiana Napisano 13 Maj 2003 Autor Napisano 13 Maj 2003 Oczywiście możemy się umówić w klubie studenckim tylko musisz jakiś zaproponować bo ja niestety znam tylko jeden i nawet nie pamiętam jego nazwy:). Termin to najlepiej piątkowe popołudnie albo weekend. Jeżeli mamy się dokładniej umówić to jak już wspominiałem piszcie na maila lub spotkajmy się na chacie.Pozdrawiam Tomek
BBasia Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 proponuję i zapraszam wszystkich jeżeli wszystko by wyszło na aleje do cottonu na 18???co wy na to???pozdro michał BBasia
Gość Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 Tak odnosnie Lodzi i okolic... Czy ktoś grzebal miedzy wsiami Chociszew i Orla? Tam w 39 doszlo do potyczki polskiego zwiadu kawalerii z niemieckimi czolgami? mieszkam 3 km od tych miejscowosci ale raczej nie jestem grzebiacy.Gunship
Indiana Napisano 13 Maj 2003 Autor Napisano 13 Maj 2003 Oczywiście, że propozycja ta dotyczy także osób, które nie są aktywnymi" poszukiwaczami. Eksploracja nie oznacza przecież tylko szukania wykrywaczem:)
Kalfas Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 Super pomysł ze spotkaniem. W cotonie 18 ? Wszystkim pasuje?PozdrowieniaKalfas
Indiana Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 CześćW taki razie jesteśmy umówieni na czwartek (14.05) w cottonie na godz. 18.00.Pozdrawiam Tomek
jagoda Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 a jaki jest znak rozpoznawczy bo moze sie okazac ze zjawia sie nowi i nie trafia do klubu"pozdr.M.J. z Łodzi tez zainteresowany
Indiana Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 Sorrki za błąd, w ostatnim poście oczywiście chodziło mi o datę 15.05. Mam nadzieję, że termin ten odpowiada wszystkim zainteresowanym:). Jeśli chodzi o znak rozpoznawczy to można położyć na aszym" stoliku Odkrywcę".
miq Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 WitamProponuje rowniez spotkanie w lesie na Woli Cyrusowej dla tych kopiacych i nie.Mysle ze to dobry pomysl aby poznac sie w wiekszej grupie ktora moze jezdzic na wypady w okolice lodzi.Pozdrawiam miq
jagoda Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 Jeszcze jedno nie wiem jak teraz ale jeszcze rok temu nie wpuszczali do cottona ludzi bez legitymacji studenckiej, wiec moze byc problem z wejsciem dla nie studentów lub byłych studentów.Pozdr.M.J.
Indiana Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 O kurczę to może być pewien problem bo np. ja nie jestem studentem. Jeśli się okaże, że jest tak jak mówi Jagoda, to chyba są jeszcze inne kluby studenckie gdzie można się wejść bez legitymacji. Jak by co to spotkamy się pod klubem i ustalimy co dalej
BBasia Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 nie ma problemu!!! bo w godzinach dopołudniowych nie jest sprawdzana legitkapozdr michał BBasia
yoony Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 jak sie udalo spotkanko?czy tyloko na zamiarach sie skonczylo?
Kalfas Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Spotkanie się udało, ustaliliśmy że będziemy się co jakiś czas spotykać, tak roboczo co 2 tygodnie w Cottonie, rozmawailiśmy o wspólnym wypadzie pod koniec czerwca. pozdrowienieKalfas
Indiana Napisano 19 Maj 2003 Autor Napisano 19 Maj 2003 Witam, czy zgodnie z planami spotykamy się w ten weekend na Juwenaliach?Pozdrawiam Tomek
jagoda Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Nastepne spotkanie w czwartek 29 maja o 19 w Cottonie.
bolas Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 oj .... szkoda ze przegapiłem ten post :( tez bym przyszedł ... w ogóle to budujemy oddział łódzki grupy SRH POLSKI WRZESIEN ... jak by ktoś z Was miałochote przebrać się w polski mundur ala 1939 i w nim paradowac (rekonstrukcja) to zaczynamy tworzyc druzyne piechoty wrzesniowej - na razie jest koło 5 osób kompletujących klamoty - nie trzeba nic umieć ani wiedzieć - wystarczy mieć tylko zamiłowanie do 1939 roku :) KTO JEST ZAINTERESOWANY DOŁĄCZENIEM proszę o kontakt mailowy: bolass@poczt.onet.plponiżej kilka fotosów z moto-bajzlu w Łodzi
bolas Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 druga fotka - tu chłopaki z poza Łodzi ale częsc naszego stowarzyszenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.