lain Napisano 8 Listopad 2005 Autor Napisano 8 Listopad 2005 mini mina?:) bałem się wziaść więc zostawiłem
simon07 Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Witaj co do pierwszego - nie wiem - drugie foto - kurek od kranu - może łazienkowego, ale szybciej od beczki lub samowaru.
grhszwadron Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 to pierwsze wygląda mi na część zlewu dokładnie zatyczka od takiego zakulasa który nie pozwala przedostać się brzydkim zapaszkom (zapomniałem jak to się fachowo nazywa)a to drugie to chyba z kranu
lain Napisano 9 Listopad 2005 Autor Napisano 9 Listopad 2005 Dzieki !!! na tym samym polu trafiłem jeszcze takiego pruskiego chyba zołnierzyka.Pozdrawiam!
Pioterek Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Witam!To drugie wygląda jak szpunt do beczki np. z winem ;)Pozdrawiam
jack61 Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 pod palcem powinieneś miec otwór lub część nagwintowana / do blokowania w obudowie.Jest to na 99,99% część kranu .
Pytanie
lain
mini mina?:) bałem się wziaść więc zostawiłem
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.