Skocz do zawartości

poszukiwacze warszawa mazowieckie

Gość mm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam,
Akagi.....sieroto.......:-))))))))
Warszawa Plac trzech krzyży ściana północna ( jakby na tyłach kościoła) w postach powyżej jest zdaje się podany dokjładny adres

PZDR
PATRON
Napisano
Witaj Marcinie, profesorze :))))))))))))))

Ale najpierw trzeba te setke postów przejrzeć, a i tak łatwo pominąć........
Napisano
Czy ktoś oprócz mnie przybył do szparki ??? Ja nieznalazłem odkrywcy na stoliku........ :(
Napisano
Czy ktoś oprócz mnie był w szparce ??? cholera ciężko sie spotkać........
Napisano
Tu różowy

Oczywiście byliśmy i nawet niektórzy piwko pili przy pogaduchach... A nawet Z. Rekuć był by skaptować kopaczy...

Pozdrawiam (Rot)
Napisano
Hej.No faktycznie powinienem szukać lepiej .... .W następną środę obszukam wszystko łącznie z kelnerkami :P.Szczerze mówiąc na pięterko zajrzałem tylko powierzchownie bo koleś z obsługi powiedział że ,,tam to napewno ich niema......... '' Pozdrawiam i do następnej środy (do trzech razy sztuka-stąd nazwa placu ?? )może w końcu ... Jedzie tam ktoś może WKD-ką? .Pozdrówka
Napisano
Faktycznie,miał taki czerwony fartuszek :).
Napisano
Witam,
Panowie którzy byli wczoraj w Szparce !!!!
Dzięki wielkie za pomocne głosy przy próbach odpalenia mojego pojazdu mechanicznego.......Finalnie UDAŁO SIĘ :-)))))))))))))

Bardzo miło jest zaobserwować rosnące zainteresowanie naszymi spotkankami piwno - eksploracyjnymi. Mam nadzieję że na kolejnych pojawią się nowe osoby :-))) Zapraszamy serdecznie..

PZDR PATRON

PS. W następną środę zapraszam wszystkich ponieważ mam nadzieję przedstawić wam pewną radosną tworczość , która może sprawić wszystkim dużo radochy .Jak się wyrobię :-))))) ale na razie ... cicho szaaaaaaa:-))

Napisano
tez postaram sie dotrzec w jakas srode. nie jest to latwe w naszej stolicy. o czym ostatnio gadaliscie? i jak tu pic piwo kiedy trzeba wrocic do domu??

pozdr
robert_kudelski
Napisano
witam.
tym razem nie moge pojechac.
życze wam płytkich dołków
pozdrawiam mm.
Napisano
Jaki charakter maja te spotkania. Oprocz towarzyskiego oczywiscie co jest najcenneijszym dobrem hobbysty :) Umaiwacie sie na wykopki, wspolne prace trenowe czy planujecie jakies konkretne tematy? Warto byloby wiedziec kto czym sie zajmuje, jaki ma sprzet i jakie akcje mozna razem poprowadzic...

pozdr
robert_kudelski
Napisano
Witam
Kudi: przychodzą ludzie interesujący się zarówno IWW jak II WW, oraz innymi tematami, monetami, studniami, fortami, etc. Nie ma czegoś takiego że spotykamy się w ściśle określonym emacie" i coś planujemy. Jak ktoś proponuje wspolny wyjazd to umawia się z dowolnie wybranymi ludźmi, którzy mają ochotę i czas na to..... Wszystko luz i spokój... To nie jest instytucja, że wybieramy przew3odniczącego i jak na zebraniu ktoś musi zacząć :-)))))
Piwo, luźne tematy, żadnych składek, żadnych zobowiązań, żadnych obietnic i deklaracji, W szystko przy jednym stoliku i na spokojnie, aby było miło...
Myślę że jak będzie taka frekwencja jak ostatnio to czym byś się nie interesował to znajdziesz tam bratnią dusze . Ale pamiętaj że są wakacje i różnie może być z tą frekwencją ......

PZDR PATRON
Napisano
witam.
wruciłem wyjazd niezbyt udany......ale
co zobaczyłem po powrocie to myślalem ze upadne
takieeeeee żeczy u nas na pradze mazenie i to nie
legenda mam i przyniose w środe ,podejzewam ze jest więsej.
pozdrawam mm.
Napisano
Witam .Cos nie chce mi sie wieżyc ze nie ma w Warszawie Kobiet które sie interesują poszukiwaniwm
Może dołączy do nas w środe
Zapraszamy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie