akagi Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Witam, Przepraszam za durne pytanie, ale gdzie jest ta Szparka?
PATRON Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Witam,Akagi.....sieroto.......:-)))))))) Warszawa Plac trzech krzyży ściana północna ( jakby na tyłach kościoła) w postach powyżej jest zdaje się podany dokjładny adresPZDRPATRON
akagi Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Witaj Marcinie, profesorze :))))))))))))))Ale najpierw trzeba te setke postów przejrzeć, a i tak łatwo pominąć........
Gość Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Czy ktoś oprócz mnie przybył do szparki ??? Ja nieznalazłem odkrywcy na stoliku........ :(
Gość Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Czy ktoś oprócz mnie był w szparce ??? cholera ciężko sie spotkać........
PSJ Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Tu różowyOczywiście byliśmy i nawet niektórzy piwko pili przy pogaduchach... A nawet Z. Rekuć był by skaptować kopaczy...Pozdrawiam (Rot)
cezarx Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 No było 5 osob odjrywca leżał na boczku a konkretnie na pieterku przy wejsciuSzukaj lepiejNara
Gość Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 Hej.No faktycznie powinienem szukać lepiej .... .W następną środę obszukam wszystko łącznie z kelnerkami :P.Szczerze mówiąc na pięterko zajrzałem tylko powierzchownie bo koleś z obsługi powiedział że ,,tam to napewno ich niema......... '' Pozdrawiam i do następnej środy (do trzech razy sztuka-stąd nazwa placu ?? )może w końcu ... Jedzie tam ktoś może WKD-ką? .Pozdrówka
Magach7 Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 Witam po długiej (wakacyjnej przerwie). jestem juz w Warszawie więc w środę się zjawię - czy są jakieś plany wyjazdowe?
cezarx Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 Oczywiscie potwierdzam swoje przybycie.Do środy .
PATRON Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 Witam,Panowie którzy byli wczoraj w Szparce !!!!Dzięki wielkie za pomocne głosy przy próbach odpalenia mojego pojazdu mechanicznego.......Finalnie UDAŁO SIĘ :-)))))))))))))Bardzo miło jest zaobserwować rosnące zainteresowanie naszymi spotkankami piwno - eksploracyjnymi. Mam nadzieję że na kolejnych pojawią się nowe osoby :-))) Zapraszamy serdecznie..PZDR PATRONPS. W następną środę zapraszam wszystkich ponieważ mam nadzieję przedstawić wam pewną radosną tworczość , która może sprawić wszystkim dużo radochy .Jak się wyrobię :-))))) ale na razie ... cicho szaaaaaaa:-))
kudi Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 tez postaram sie dotrzec w jakas srode. nie jest to latwe w naszej stolicy. o czym ostatnio gadaliscie? i jak tu pic piwo kiedy trzeba wrocic do domu?? pozdrrobert_kudelski
Gość Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 witam.tym razem nie moge pojechac.życze wam płytkich dołkówpozdrawiam mm.
kudi Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Jaki charakter maja te spotkania. Oprocz towarzyskiego oczywiscie co jest najcenneijszym dobrem hobbysty :) Umaiwacie sie na wykopki, wspolne prace trenowe czy planujecie jakies konkretne tematy? Warto byloby wiedziec kto czym sie zajmuje, jaki ma sprzet i jakie akcje mozna razem poprowadzic...pozdrrobert_kudelski
PATRON Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Witam Kudi: przychodzą ludzie interesujący się zarówno IWW jak II WW, oraz innymi tematami, monetami, studniami, fortami, etc. Nie ma czegoś takiego że spotykamy się w ściśle określonym emacie" i coś planujemy. Jak ktoś proponuje wspolny wyjazd to umawia się z dowolnie wybranymi ludźmi, którzy mają ochotę i czas na to..... Wszystko luz i spokój... To nie jest instytucja, że wybieramy przew3odniczącego i jak na zebraniu ktoś musi zacząć :-))))) Piwo, luźne tematy, żadnych składek, żadnych zobowiązań, żadnych obietnic i deklaracji, W szystko przy jednym stoliku i na spokojnie, aby było miło...Myślę że jak będzie taka frekwencja jak ostatnio to czym byś się nie interesował to znajdziesz tam bratnią dusze . Ale pamiętaj że są wakacje i różnie może być z tą frekwencją ......PZDR PATRON
Magach7 Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Przyłączam się do życzeń Marcina! Pojawimy się następnym razem :-)
Gość Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 witam.wruciłem wyjazd niezbyt udany......aleco zobaczyłem po powrocie to myślalem ze upadnetakieeeeee żeczy u nas na pradze mazenie i to nielegenda mam i przyniose w środe ,podejzewam ze jest więsej.pozdrawam mm.
cezarx Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Witam .Cos nie chce mi sie wieżyc ze nie ma w Warszawie Kobiet które sie interesują poszukiwaniwmMoże dołączy do nas w środeZapraszamy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.