DJ MHz Napisano 5 Listopad 2005 Autor Napisano 5 Listopad 2005 WItam.Mam takie pytanko. Na pierwszej stronie najnowszego numeru Odkrywcy jest wioska Ludwikowice zaznaczona. A że moja babcia tam mieszka od razu zabrałem sie za szukanie artykółu który dotyczy tej wioski. I szukam juz tak chyab z 7 raz i nie moge znaleść jaki artykół dotyczy Ludwikowic . Moze ktoś pomoże ? Czy to tylko błąd w druku, bo jak pamiętam juz sie takie zdarzały i inne :P .PozdroDJ MHz
DJ MHz Napisano 5 Listopad 2005 Autor Napisano 5 Listopad 2005 Ej no nikt nie wie ? nikt nie czytał ? Czy tu wogóle nie zagladają osoby z redakcji Odkrywcy ? :D
Bocian Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Jeżeli czegoś oczekujesz bezpośrednio od redakcji to redakcja@odkrywca-online.comByłoby im trochę ciężko przeglądać codziennie prawie 400 nowych postów i wyłapywać pytania do redakcji.
DJ MHz Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 ok dzieki juz wyslalem :) . temat do kosza :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.