Zawias Napisano 4 Listopad 2005 Autor Napisano 4 Listopad 2005 WitamOstatnio trafiłem taki o to przełącznik między rozrzuconymi częściami do mg34 i innymi złomami wojennymi. Może ktoś wie w czym to siedziało i do czego konkretnie służyło?Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedzi.Michał
bzofik100 Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 Przełącznik zamieszczony na zdjęciu jest typowym przełącznikiem używanym do Niemieckich urządzeń elektrycznych, tak w pojazdach jak i instalacjach sieciowych.Mam w swoich zbiorach prostownik wojskowy używany przez Luftwafe w którym jest kilkanaście takich przełączników.
pik78 Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 Przełącznik zamieszczony na zdjęciu jest typowym przełącznikiem używanym do Niemieckich urządzeń elektrycznych, tak w pojazdach jak i instalacjach sieciowych.Dziękuję za pozdrowienia panie Michale ja rowniez pozdro hihihihi
Zawias Napisano 4 Listopad 2005 Autor Napisano 4 Listopad 2005 WitamDzięki za info. Miałem nadzieje, że może jest on charakterystyczny dla jakiegoś konkretnego sprzętu ale dałeś mi do zrozumienia że ustalenie tego jest niemożliwe.Jeszcze raz pozdrawiamMichał
Pytanie
Zawias
Witam
Ostatnio trafiłem taki o to przełącznik między rozrzuconymi częściami do mg34 i innymi złomami wojennymi. Może ktoś wie w czym to siedziało i do czego konkretnie służyło?
Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedzi.
Michał
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.