jark Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 to co widac na focie(kiepska fota:/) gwiazdki sa na tym na około i pod spodem na dole jest kotwica ledwo ja widac z jakiego to moze bys okresu ?
jark Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 i to jeszcze od czego jest ? i jaki to okres?
jark Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 klamra jakas... ma na sobie gwiazdki z przodu
cecholek Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Pozycje 1,2,3 to rosja carska , często znajdywane na terenach obozow . A reszta , moze przypadek
jark Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 w obozie tego nie znalazlem ,ale mam pytanie wiesz moze od czego jest to cos w ksztalcie kola i ma kotwice ?
marop Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Drugie i trzecie zdjęcie to carskie baczki z czapek(I wojna)
Pytanie
jark
to co widac na focie(kiepska fota:/) gwiazdki sa na tym na około i pod spodem na dole jest kotwica ledwo ja widac
z jakiego to moze bys okresu ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.