Maciej100 Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 Witam. Szukam kogoś z kim bym mógł pojeżdzić na jakieś wykopki. Kupiłem sobie jabla ale nie mam z kim jeżdzić. Dowiedziałem sie o miejscu gdzie w czasie wojny spadł samolot.Jaki nie wiem, leśniczy mówił ze teraz widział pasy amunicyjne jak sobie leżały i gniły. Na ile to jest prawda to nie wiem. meil lorek100@poczta.onet.pl
Zientas Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 Pogadaj z chłopakami http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=221588
fraser Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 witaj Maciek, obecnie mieszkam w Poznaniu choć jestem z Jeleniej Góry - mieszkałem tam 25 lat :), tam są dopiero miejsca na orkę ;). piszczałkę kupię ale dopiero w lutym - z chyba oczywistych względów - teraz przygotowuję sie do kopania raczej teoretycznie siedząc przed kompem i paroma ksiązkami. Co do wyboru piszczałki mam dylemat ale do lutego chyba sie wszystko wyjaśni.
fraser Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 aha.....znam jeszcze jedno miejsce w okolicach ŻAR (moja kobitka pochodzi z tej okolicy a teściowa jest leśniczym) to jest stara leśniczówka a właściwie jej ruiny z czasów wojny - warto zobaczyć.
Maciej100 Napisano 4 Listopad 2005 Autor Napisano 4 Listopad 2005 Witam. Ja mieszkam od poniedziałku do piątku w Poznaniu( praca). Mozemy sie spotkać i pogadać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.