Witam kolejna blaszka z lotniska: Jak widac ta i inne paliły się i troche sie potopiły... 3/(E)AUFKL. FL.Gr. 127 ja to rozszyfrowałem jako 3 rozpoznawczy(dywizjon) 127 a te Gr" to oznavcza gruppe? prosze o dokładne info w miarę waszych imponujących mozliwosci! Pozdrawiam! Jak widicie robie porządek w edidencji w coniektórych nieśmiertelnikach przy, których miałem więcej pytań niż odpowiedzi... mam też taki niesmiertelnik: SEE-AUFKL.STAFFEL 1/127 czyli dywizjon rozpoznawczy 1/127 nie kojaże oznaczeń Luftwaffe w stylu 1/127 ani nie jestem pewien tego: SEE - morski. dywizjon rozpoznawczy lotnictwa morskiego?
Pytanie
Parti78
Witam kolejna blaszka z lotniska:
Jak widac ta i inne paliły się i troche sie potopiły...
3/(E)AUFKL. FL.Gr. 127
ja to rozszyfrowałem jako 3 rozpoznawczy(dywizjon) 127 a te Gr" to oznavcza gruppe? prosze o dokładne info w miarę waszych imponujących mozliwosci! Pozdrawiam! Jak widicie robie porządek w edidencji w coniektórych nieśmiertelnikach przy, których miałem więcej pytań niż odpowiedzi...
mam też taki niesmiertelnik:
SEE-AUFKL.STAFFEL 1/127
czyli dywizjon rozpoznawczy 1/127 nie kojaże oznaczeń Luftwaffe w stylu 1/127 ani nie jestem pewien tego: SEE - morski. dywizjon rozpoznawczy lotnictwa morskiego?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.