Skocz do zawartości

Co NAJBARDZIEJ chciałbyś wykopać?

crimson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...

hdgrand, kurcze ostatnio znalazłem ale mój miał trochę większy rozmiar bo 42 i 44 chyba, w każdym razie powyżej 40-stki. ale może by się też przydał?
A ja chciałbym wykopać drugą taką tacę srebrną, tylko 7,8kg z tym że mógłby być inny herb, np. Poznania albo Wrocławia no i pare Dukacików Gdańskich z 1586r by się przydało oczywiście w całości bo na złamany już się napatrzyłem.Więcej marzeń nie mam, co wyjdzie to wyjdzie, ze wszystkiego będę zadowolony.

• 2 weeks later...
ja tam wykopałem cały RKM odrestaurowałem go i zdobi moją kolekcję a znalazłem go w Głogowie w znanym tylko mi miejscu jak chcecie tam szukać to sie skontaktójcie się ze mną czekam na propozycję

Fanciory z września, a nie tylko niemczyzna i ruszczyzna to jest mój cel na rok 2006. Poprzedni to pełne spełnienie mimo że na poważnie szukam już od 6 lat: pierwsze nieśmiertelniki, hełmiki, stos sreber, magazynki, ozdznaczenia, pół kilo monet i naprawdę kupa żelastwa mimo stosunkowo małej ilości czasu. Najważniejsze że wykopane osobiście, a nie kupione od handlarzy.
Pozdrawiam
Grzech

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie