Jadzia Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 A ja chciałbym Lebela wykopać stan nie musi być mint" i do kompletu pistolet Roth-Steyer1912 no i może kilka moniaków wczesnopiastowskich ewentualnie:)pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 Dzięki za życzenia i do zobaczenia w lesie lub na polach :-)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Chciałbym ja trafic monete co sie RZYM nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Tlumik do StG albo granatnik do Mkb42H/W - predzej znajde Tygrysa w stanie mint... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr k Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 lugerek, schmeiserek, mauserek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr k Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 a tak naprawdę hełm fallschirm'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hdgrand Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 tesciowa z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 o róznych rzeczach do wykopania już marzyłem....dziś doszła teściowa...Popieram autora pomysłu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DETEKTYW Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 wszyscy maja podobne marzenia,ja natomiast dla rozrywki chiał bym wykopać mine przeciwpiechotną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hdgrand Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 klucz plaski nr.14/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hdgrand Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 wlasnie gdzies mi sie zapodzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 hdgrand, kurcze ostatnio znalazłem ale mój miał trochę większy rozmiar bo 42 i 44 chyba, w każdym razie powyżej 40-stki. ale może by się też przydał?A ja chciałbym wykopać drugą taką tacę srebrną, tylko 7,8kg z tym że mógłby być inny herb, np. Poznania albo Wrocławia no i pare Dukacików Gdańskich z 1586r by się przydało oczywiście w całości bo na złamany już się napatrzyłem.Więcej marzeń nie mam, co wyjdzie to wyjdzie, ze wszystkiego będę zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hdgrand Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 niezla ta taca wyglada jak talerz tv sat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Ja tak skromnie może być czołg( najlepiej KW-1 lub jakiegoś Niemca ) bo trafiam tylko na samoloty a ich nikt nie chce :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawic Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 ja tam wykopałem cały RKM odrestaurowałem go i zdobi moją kolekcję a znalazłem go w Głogowie w znanym tylko mi miejscu jak chcecie tam szukać to sie skontaktójcie się ze mną czekam na propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastodont Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Witam.Chciałbym namierzyc rutuskiem ultrą a następnie własnoręcznie wykopać kilka ładnych monet rzymskich.Znaleść samemu a nie kupic to największa przyjemność.Pozdrawiam.Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstergrzech Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Fanciory z września, a nie tylko niemczyzna i ruszczyzna to jest mój cel na rok 2006. Poprzedni to pełne spełnienie mimo że na poważnie szukam już od 6 lat: pierwsze nieśmiertelniki, hełmiki, stos sreber, magazynki, ozdznaczenia, pół kilo monet i naprawdę kupa żelastwa mimo stosunkowo małej ilości czasu. Najważniejsze że wykopane osobiście, a nie kupione od handlarzy.PozdrawiamGrzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 wystarczy mi helm fj albo blaszka. no ewentualnie na fjg tez bym sie nie obrazil ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Najbardziej chcialbym wykopac polski rzad...Wykopac i posadzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 a ja najbardziej chcial bym wyciagnac z ziemi mp-40 lub 44 w niezlym stanie zeby po konserwacji na sciane powiesic:)pzdr. Dawid:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.