woytas Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 okstaralem sie unikac narazie jakis spotkan- z roznych zreszta przyczynAle... Panowie z Rybnika i okolic mozbysmy cos razem podlubali- powymieniali sie informacjami itd itpSa jacys chetni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrzyn Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Jeden już jest:) Wawrzyn z Raciborza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Hej Woytas jak coś kombinujesz to daj znać napewno sie zjawi dwóch poszukiwaczy,jak nie trzech.Zależy od terminu spotkania.Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaborekm Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 witam z przyjemnoscia sie dołacze jestem z Żor z piszczałka latam od 1998 roku moze coś razem pokopiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2005 no fajnie ze ktokolwiek sie odezwal- ja narazie nie mam zadnego pomyslu :)Ogolnie badam czy ktos sie czyms na naszym terenie interesuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Widze że grono poszukiwaczy z okolicy sie powiększa.To może po nowym roku jakieś spotkanie przy piwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Witam.Saper wiesz gdzie mnie szukać :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaborekm Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Panowie i co z spotkaniem gdzie i kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Panowie a co powiecie na spotkanie w tą sobote.Rybnicki Rynek o godz 18.Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Witam.Nie pasowałoby bardziej około 16.00. Nie żebym się czepiał,ale będzie to sobota i z dojazdem łatwiej - a śniegu po sam nos :).Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaborekm Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 ok może byc o 16 tylko dokładniej może koło fontanny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 No to panowie o 16 koło fontanny.Kto chętny niech tam bedzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Witam to jeszcze raz ja.Z kolegą doszliśmy do wniosku ze lepiej by było aby każdy chętny napisał że tam będzie.Bo jeśli mają być 3 osoby w tym nas 2 to raczej sie spotkanie nie odbędzie.Tak że wpisujcie kto przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 kurcze ja nie moge jutro :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Witam. Czyli przekładamy jak rozumię na wiosnę?Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 witam panów z chwalowic jestem, mieliście już jakieś marzenia, plany na GRH???? w rybniku? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soomebody20 Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 tez jestem z raciborza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 GRH w Rybniku? Czemu nie... Mozna by coś popróbować.Posiadam prawie kompletne umundurowanie WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soomebody20 Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 a co to GHR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 nie GHR tylko GRH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Grupy Rekonstrukcji Historycznych... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCout Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 Witam Leon_rybnik to zapraszqm do GRH GO Ślask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.