Tanto Posted May 9, 2003 Author Share Posted May 9, 2003 jak ktos odczuwa potrzebe posiadania podstawowego sprzetu zawsze przy sobie, to polecam taki maly zestawik (wym. pokrowca 13x18x7 cm). Zeby uprzedzic posadzenia o reklame wyjasniam - kupilem sobie takie cudo (glownie ze wzgledu na futeral ktory pasuje mi do obiektywow) i mialem ochote podzielic sie z wami ta radoscia :-)Ze wzgledu na wielkosc i odpowiednia mase saperka wydaje mi sie odpowiednim argumentem w duskusji z 'dresami' itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Ładne. Gdzie i za ile? Jaka produkcja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 podaj cene i jakość saperki !!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warwick Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 ja też bym się zaiteresował jak by co ...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magach7 Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Żeby nie bylo reklamy to poprosze o info o cenie i miejscu sprzedaży an maila saver@op.pl. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanto Posted May 12, 2003 Author Share Posted May 12, 2003 Oj mam troche wyrzutow sumienia, ze narobilem Wam apetytu. Zestaw pochodzi z katalogu upominkow reklamowych ool+adventure" holenderskiej firmy Xindao i obawiam sie ze poza agencjami reklamowymi jest nie do zdobycia (a i to napewno nie we wszystkich). Mozliwe ze cos podobnego maja firmy zajmujace sie survivailem.Niestety saperka jest narazie jak nastoletnia dziewica - ma ochote, ale nie ma okazji i z niecierpliwoscia czeka na chrzest bojowy. Czesc robocza wykonana jest z blachy o grubosci ok. 2 mm, ciezko powiedziec jakiej jakosci stal, ale to okaze sie w lesie albo jak dam corce do piaskownicy. Raczka jest wykonana z dwoch elementow (rurek) skrecanych na gwint w polowie jej dlugosci. Wyglada to dosc solidnie, ale do kopania duzych dolkow chyba sie nie nadaje. Napewno najslabszym elementem jest latarka, prosta plastikowa konstrukcja na dwa paluszki i warto ja wymienic na cos innego np. Mini Maglite AA. Niestety maly gumowy Duracel nie miesci sie do pokrowca :-(Jesli chodzi o cene, to wg. mnie jest ona za wysoka, tam gdzie kupilem jest to 61 zl +22%Vat (zaplacilem mniej bo wspolpracuje z nimi i tylko dlatego sie zdecydowalem). Nie wiem czy nie taniej i z lepszych materialow mozna by zrobic tego typu saperke samemu lub gdzies zlecic. Jak beda chetni to moge rozrysowac projekt i dorzucic pare zdjec szczegolow technicznych. Na zywo ta saperke mozna obejzec u mnie (w Szczecinie) lub w Warszawie (dokladny adres na priva zeby nie robic rekalmy, bo i tak juz jestem pewnie na granicy zlamania regulaminu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.