Frozzer Napisano 21 Październik 2005 Autor Napisano 21 Październik 2005 wczoraj podnioslem z pola takie cus, z bakelitu, troche stopione i bez zakretkiwydaje mi sie ze to jest rosyjski niesmiertelnik z 2giej wojnywewnatrz zweglona karteczka z wyraznymi jeszcze literami napisanymi olowkiem kopiowymczy mam racje?
Frozzer Napisano 21 Październik 2005 Autor Napisano 21 Październik 2005 wczoraj podnioslem z pola takie cus, z bakelitu, troche stopione i bez zakretkiwydaje mi sie ze to jest rosyjski niesmiertelnik z 2giej wojnywewnatrz zweglona karteczka z wyraznymi jeszcze literami napisanymi olowkiem kopiowymczy mam racje?
Frozzer Napisano 21 Październik 2005 Autor Napisano 21 Październik 2005 tu moze troche lepsze zdjecie
Frozzer Napisano 21 Październik 2005 Autor Napisano 21 Październik 2005 dzieki, czyli w sumie dobrze ze go wzialem :)
Pytanie
Frozzer
wczoraj podnioslem z pola takie cus, z bakelitu, troche stopione i bez zakretki
wydaje mi sie ze to jest rosyjski niesmiertelnik z 2giej wojny
wewnatrz zweglona karteczka z wyraznymi jeszcze literami napisanymi olowkiem kopiowym
czy mam racje?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.