Skocz do zawartości

Danzig 1945 is Back!

crimson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co myślicie o daniu w doopę Ruskim w Gdańsku 1945???
Teraz to możliwe! ;-))) I jeszcze dostaniecie Mausera z... granatnikiem...
http://www.dragonmodelsltd.com/html/70011page2.html
Napisano

I reszta bandy - juz nie niemiaszki, ale tez niezle wygladaja. Cale wyposazenie zrobione z metalu, centurion ma prawdziwe piora, tarcze z drewna itp itd.

Jakby co to kontakt na priv ;)

Pozdrawiam

Napisano
Uwaga! Laleczki przechodzą do ofensywy, czyli wkraczamy w nowy wymiar re-enactingu. Po prostu Action Man's WH/SS wprost idealni do rekonstrukcji". Czy nie jesteście trochę za duzi na zabawę lalkami?
Napisano
Głupstwa piszesz. Chyba nie widziałeś prawdziwych modelarzy ,którzy zajmują się klejeniem i malowaniem takich lub podobnych figurek ,i mogę Cię zapewnić że nie są to małe dzieci.A to co widzę na zdjęciach jest niezłe.Z szacunkiem pozdrawiam pozdrD419.
Napisano
das_reich - zawsze podziwialem ludzi ktorzy potrafia malowac na takich maluskich figurkach jakiekolwiek detale: pagony, wrony, emblemy na czapkach i kolnierzach, szczegoly twarzy, zgiecia i zalamania na mundurach etc

Fajna dioramka
Pozdrawiam
Napisano
do Das Reicha

pomijając sprawę wykionania dioramy, bo jej iocena jest sprawą subiektywną, to wypadałoby siezastanowić nad pomieszniem z poplątaniem w umundurowaniu czołgistów (a właściciwei artylerzystów sądząc po kolorze mundurów). Noszenie furażerek z totenkopfami w panzerwaffe (sądząc po orłach na piersiach) nie było na porządku dziennym delikatnie mówiąc. Polecam częstsze zagladanie do literatury. Pozdrawiam
Napisano
i tu panie sturman mnie niczym nie zasoczysz , moge tu z panem podyskutować na ten temat, chaotyczna mieszanina obiorów zwłaszcza drelichu użwana pod koniec ojny przez niemickich pancerniaków w okresie dwoch ostatnich lat wojny była normalną sprawą, nie było stabilnych dostaw mundurów i dlateo np. od 1942 pancerniacy nosili letni mundur drelichowy jako mundur całoroczny orły na piersiach są normalnasprawą nie wiem wogóle na co zwróciłeś uwagę , a te niby żekome TOTENKOPFY(lol) są normalnymi patkami dla panzerwaffe, (jedynie co do tej furazerki to sie przyzam ale bląd zauwazyłem sam i został zminiony:))i widac ze chciał pan pokazać sie:) z lepszej strony, no ale coż............takze pozdrawaim i także przychylam się do poczytania lektur z pansiej strony:)

panie pik zrób pan lepszą to pogadamy na temat modelarstwa bo chyba dobrze jest tylko toczyć piane .........

dioramka jest na wykończeniu:)
Napisano
No, zupełnie jak dzieci, potrafią sie obrazić o byle głupstwo, a krytyka wywołuje łzy złości i rozpaczy. Modelarstwo to piekna rzecz, najlepiej swoja pracę wystawić do jakiegoś konkursu, niech konfrontacja która nastąpi podczas rywalizacji z innymi stępi butę i samozadowolenie. Skromność, pokora i cierpliwość są cechami mistrzów, będąc chełpliwymi i zarozumiałymi narażamy się na kpiny i szyderstwa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie