Skocz do zawartości

Brzeg ognicho

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Za tydzień pracuję w sobotę
Może w tą sobotę
I okazja przednia Dzień Niepodległości
Może niech generał zasponsoruje tym razem grochówkę zawsze ma tak dużo do powiedzenia niech się szarpnie.
Pozdrawiam
AK
oczywiście dokładam się do grochówki
najlepszego
a co z wekendem mam wolne i chce mi się ryć
Napisano
Antoś.Jakoś brak zainteresowania...Chyba będziemy musieli znowu się spotkać sami i obalić 1,5 litra pod kiszone ogórki hehehehe....Jakoś ostatnio wszyscy siedzą w swoich dołach i nie wystawiają dziobów....Zwróciłeś na to uwagę kanton ???
Napisano
kudłaty.chyba szkoda się żyłować...To forum i wrocławskie zdają się być wymarłymi...Marecki nawet się nie odniósł do twojego pomysłu.A na brzeskim tylko ja Kanton się wychylamy...
  • 2 months later...
Napisano
W niedziele robimy ognicho z kociołkiem.Miejsce:Golczowice,polana pod laskiem.Są pewne 3 osoby,reszta niech się dopisuje.Będzie kocioł prażonek,kiełbaski i horyłka...Gwarantowany klimat ze stycznia 1945 roku.W tym miejscu we wspomnianym okresie było bardzo gorąco.{obrona przez niemców lewego brzegu Odry przed nacierającą A.R.}To dla nie kumatych hehe...
Napisano

Zrobiłem zakupy na jutro:3kg żeberek,2 chleby,brykiet,rozpałke i musztarde,z której zrobie sos do zamarynownia żeberek. Manierka horyłki toże u mienia jest.Jutro rano czekam na tank,który nas powiezie na pole bitwy.....Wykrywki zabieramy oczywiście...???

Napisano
Tak minoł dzień dzisiejszy.Inauguracja nowego sezonu poszukiwawczego Golczowice 29.01.06.To była impra tylko dla twardych....Mięczaki zostały w domach.Zanim dotarliśmy na miejsce,5 razy odkopywaliśmy naszego tanka.A o drodze powrotnej nawet nie wspomne - wyprawa dla tygrysów...!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie