miro5671 Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 Ja po niedzieli przyjadę do ciebie ze stacją,to wyjmiemy to i wymienimy...Wcześniej zadzwonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 A ognisko za tydzień...Będzie składkowa grochówa i kiełbaski... Potwierdzajcie obecność....Pozdr. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Za tydzień pracuję w sobotęMoże w tą sobotęI okazja przednia Dzień NiepodległościMoże niech generał zasponsoruje tym razem grochówkę zawsze ma tak dużo do powiedzenia niech się szarpnie.PozdrawiamAKoczywiście dokładam się do grochówkinajlepszegoa co z wekendem mam wolne i chce mi się ryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Mnie nie bedzie ani teraz ani za tydzień. Za tydzień obrona magistra mojej Ani:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 Antoś.Jakoś brak zainteresowania...Chyba będziemy musieli znowu się spotkać sami i obalić 1,5 litra pod kiszone ogórki hehehehe....Jakoś ostatnio wszyscy siedzą w swoich dołach i nie wystawiają dziobów....Zwróciłeś na to uwagę kanton ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Miro kampania zimowa się zaczęła a chłopaki pewnie boją się przeziębić. Ale są stare frontowe sposoby na zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 Wychodzi na to,iż to popierdółki....Frontowe sposoby tu nie pomogą hehehe.....Pozdr. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Ja moge wyruszyć na ognicho w styczniu albo jakoś przed swiętami, możemy taką wigilie kopaczy zrobić z kociolkiem.Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 kudłaty.chyba szkoda się żyłować...To forum i wrocławskie zdają się być wymarłymi...Marecki nawet się nie odniósł do twojego pomysłu.A na brzeskim tylko ja Kanton się wychylamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 W niedziele robimy ognicho z kociołkiem.Miejsce:Golczowice,polana pod laskiem.Są pewne 3 osoby,reszta niech się dopisuje.Będzie kocioł prażonek,kiełbaski i horyłka...Gwarantowany klimat ze stycznia 1945 roku.W tym miejscu we wspomnianym okresie było bardzo gorąco.{obrona przez niemców lewego brzegu Odry przed nacierającą A.R.}To dla nie kumatych hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 jak dla mnie narazie za duże mrozy. Ale na 4 już się przyszykowałem i mam 15 litrów cytronety :D heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Kudlaty to ty wykupileś wszystkie cytryny we Wrocku ?Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Mam małą wytwórnię na zapleczu hehehI wszystkie imprezy teraz zaopatruje hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Nie chodzi linie technologiczną do produkcji cytronety.Ja prosze o przynajnmniej o 7 cytryn .Pzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 Na ognisko w Golczowicach zaklepały się 3 osoby.Wyjazd w niedziele o 9.00 lista zamknięta.Mięczaki zostają na chacie i wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Zapowiada się zaje... fajna pogoda na niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Zrobiłem zakupy na jutro:3kg żeberek,2 chleby,brykiet,rozpałke i musztarde,z której zrobie sos do zamarynownia żeberek. Manierka horyłki toże u mienia jest.Jutro rano czekam na tank,który nas powiezie na pole bitwy.....Wykrywki zabieramy oczywiście...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 Tak minoł dzień dzisiejszy.Inauguracja nowego sezonu poszukiwawczego Golczowice 29.01.06.To była impra tylko dla twardych....Mięczaki zostały w domach.Zanim dotarliśmy na miejsce,5 razy odkopywaliśmy naszego tanka.A o drodze powrotnej nawet nie wspomne - wyprawa dla tygrysów...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Tylko szkoda, że zdjęc nie widać hehe, było tak biało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 COŚ SIĘ POPIERDZIELIŁO Z TYM FORUM.FOTY SIĘ NIE WKLEJAJĄ...???? A MOŻE KTOŚ W TYM MACZA PALUCHY ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 KUDŁATY.Tyle śniegu było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 Spróbuje jutro.Bardzo mi się to nie podoba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Miro, wykrywka faktycznie była w torbie hehe. Dobrze miałem w czubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Tak myślałem, że będą poszukiwania flaszki:DMiro zapodaj zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 Jakaś celowa blokada....Przeżyjemy to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.